Regn Gutter Rengjøring

Regn takrenner er ansvarlig for å bære regnvann fra store flater som tak, til området der vannet kan dreneres ut. Den viktigste grunnen for å installere regn takrenner er å beskytte vinduene, vegger, kjeller, og gulv blir ødelagt på grunn av regnvann. Men over tid de får tettet av løv, kvister og andre gjenstander. Opphopning av avfall hindrer flyten av vann i rennesteinen, og kan få den til å renne over eller renne tilbake, og dermed beseiret den hensikt av regn gutters seg selv. Derfor er det viktig at regnet takrenner rengjøres godt før regnet. Følgende er noen av måtene av regn rennesteinen rengjøring.
Scoope Debris; Hvis du ikke ønsker å klatre på taket for rengjøring regn takrenner, trenger du en solid stigen å klatre på. Andre materialer at du trenger er tykke arbeidshansker, vernebriller og en søppelpose eller bøtte. Sette stigen på et fast og jevnt bakken base, og på et passende høyde fra regnet rennesteinen. Kaprer en håndfull av avfall fra regn rennesteinen, og kaste den i søpla posen. Pass opp for metall deler og skruer som er montert inne i rennesteinen. Du kan klippe håndtaket på søppel bøtte og bøy den til henge langs regnet rennesteinen, slik at du ikke trenger har å bære alt langs. Men problemet, vil du ikke få alt til å gripe mens klatre ned. Derfor kan du bare putte avfallet i søppelpose og bære den sammen. Den enkleste metoden er å grave ut rusk fra rennesteinen og kaste den på bakken. Selv om, vil dette skape litt av et rot på bakken nedenfor, vil den i hvert fall legge mindre bære tunge søppelpose langs rennesteinen. Problemet med å bruke en stige er at man må komme ned nå og da å flytte det.
Det mest praktiske måten å hånden scooping vrakrestene er å bare klatre på taket. Hvis taket ditt er ikke for høy og har færre fall, er dette den enkleste metoden for regn rennesteinen rengjøring. Men sørg for at du har på deg gode sko som har ett godt grep.
Sprengning vrakrestene, Dette er en rotete metode, men det vil definitivt sørge for at regnet takrennen er skinnende rent. Få en lang slange med et on-off dysen og vask regnet rennesteinen. Klatre på en stige eller på taket, hva som passer din jobb nettstedet og sprenge rusk med trykket vann. Du kan også bruke en skrubb børste for å bli kvitt sta grus. Med denne metoden, har du gjørme splattered all rundt huset ditt, likevel, vil regn rennesteinen være rene i ingen tid og at for uten mye anstrengelser.
Pressure Rengjøring; Dette fungerer på samme måte som den eksplosjonen metoden og er like rotete. Hvis du ikke eier et press maskin du lett kan få en fra nærmeste utleie butikk. Press, og blåse alt rusk ut av regnet rennesteinen. Dette er spesielt praktisk hvis du planlegger å rengjøre taket også.
Rain gutter renhold er ikke en stor avtale, og er bare en dags jobb. Du kan gjøre det selv og dermed lagre $ 100, som du ellers ville betale for renholdstjenester.