Frisyrer for African American Women

Borte er de dager da afroamerikanske kvinnene hadde å stri med uhåndterlig hår tekstur. Black frisyrer har kommet full sirkel med innføringen av stiler, spesielt egnet til svarte kvinner. Gode ​​frisyrer er ikke bare handler om rett, lang bouncy hår. Den afrikanske American håret har en innebygd i kroppen, på grunn av sin krøllete, bølgete mønster som gjør at det å være stylet på mange måter, som inkluderer pyntebånd, flettematerialer og cornrolls. Så hvis du er i et style brunst og vurderer endre styling, så her er en liste over frisyrer for African American kvinner.
Kort frisyrer for African American Women
Den korte frisyrer for svarte kvinner er frekk og sporty og er en flott måte å fremheve sine vakre ansiktstrekk. Videre er de svært enkle å vedlikeholde. Med en kort frisyre, African American kvinner kan veksle mellom å bruke den rette eller legge til et hint av krøller eller bare la det curl naturlig. For de med rett hår kan du prøve den klassiske bob korte frisyrer eller bare velge en "Halle Berry" lagdelte frisyre. For avslappet hår, prøv styling det i bølger med en hår gel eller få det sexy windblown ut med opp knipser.
Afro frisyrer
Den afro frisyre stil er spesielt egnet til naturlig afrikansk hår og blant andre som har krøllet eller kinky hår. For Afros, er håret stylet slik at det skiller seg ut fra hodebunnen. Den generelle formen på silhuett skapt er rundt. Men dette kan variere, avhengig av den enkeltes preferanse. Frisyre fikk enorm popularitet i 1960 og 1970-tallet, og ble en fashion statement og et symbol på styrke og skjønnhet, svart hår.
Stilen kan være skapt av spritzing håret med en lett olje eller fuktighetskrem og forsiktig masserer den gjennom håret. Nå bruker et hår plukker med ikke-metall tines, og løft håret ut fra hodebunnen og når håret har blitt plukket gjennom grundig, bruke håndflatene til forsiktig klapp og forme håret i en myk, avrundet silhuett.
Hair fletting
En av de mest populære African American hairstyles, hår pyntebånd design er en integrert del av den afrikanske amerikansk kultur. Fra de enkleste av de tre tråden flettene til komplekse mikro fletninger og cornrow braid stiler, flette frisyrer gi et allsidig alternativ for styling naturlig svart hår. Du kan velge å enten la dem ligge nærmere eller henge fritt fra hodebunnen. Selv om det først og fremst passer menneskene med langt hår kan kvinner med kortere hår bruke hair extensions som kan brukes til å flette håret. "Stor Box flettene, også kjent som gudinnen flettene, er skapt av flettematerialer kunstig håret inn store fletter. Husk imidlertid at hår som er flettet for hardt kan det føre til håravfall og tynning.
Afro Puff Frisyre
Afro puffs er opprettet av seksjonering håret basert på antall puffs nødvendig. Håret puff er da sikret rundt foten ved hjelp av en strikk. Dette African American frisyre er ikke bare attraktivt, men også ser ganske pen og ryddig.
African American Twist frisyrer
Fra kjente kjendiser som Jill Scott, African American (Afro) vri frisyrer har blitt veldig populære på grunn av sin allsidige utseende og deres enkelt vedlikehold. De bruker fordelen av naturlig krøllet og innfløkte African American hår, for å nå den perfekte stilen. Bare våte håret, vri det og la det lufttørke, for å oppnå den stilen som viser av din individuelle personlighet og uttrykker det rette bildet.
Husk at når du velger noen frisyre, ta kontakt med en stylist første, for å se om det passer din stil og personlighet. Unngå å bruke sterke kjemiske behandlinger og andre behandlinger som kan stripe i håret av glans sin. Tross alt, er naturlig svart hår vakker og alt du trenger er en frisyre som passer deg akkurat.