Hair Fargekorrigering

Forestille seg en situasjon hvor du ønsket å få håret farget burgunder (kanskje), og det viser seg at det har vært en katastrofe etter at du ser i speilet, og kommer til å vite av det. Det er en så stor forlegenhet. Men ikke fortvil, det er ikke slutten på den. Du kan fortsatt ha hår fargekorrigering og få det utseendet du ønsket, eller kanskje ikke, men du kan definitivt bli kvitt den hårfarge feil. Tross alt, er det bare en hår farge, og ingenting annet! Ja, kan det skje at dersom fargen er permanent, kan det være en tad hard, men da det kan gjøres likevel. Følgende trinn vil kaste et lys på håret fargekorrigering.
Hvordan gjøre Hair fargekorrigering?
Før vi faktisk går på å korrigere hårfarge, her er en kort opp av tingene du kan trenge i prosessen. Du ville trenge en god shampoo conditioner, semi permanent hårfarge, og hår utheving kit. ; Å starte, er det første du kan sannsynligvis gjøre hjemme, for å bruke natron for å vaske håret ditt, incase du trenger å korrigere håret som endte opp for mørkt eller lyst. Lag en blanding av lik mengde av natron og vann med shampoo. Så etter at han forlot den på i ca 10 minutter, skyll med en del av natron, og to deler varmt vann med en tålelig temperatur. Dette er en meget vanlige og populære middel godkjent av salongene også, for å visne håret fargestoff. ; Andre ting du kan gjøre er å bruke en god shampoo-balsam med god flass beskyttelse. Vask håret mer enn en gang, samtidig la sjampo i håret til en godt resultat. , Nå i situasjonen hvor du har prøvd begge disse løsningene, og til forbitrelse din, du har fortsatt å håndtere den forferdelige fargen, tror ikke to ganger, bare rett og slett gå til en stoff butikk og kjøpe et kit for å fjerne hår farge . Følg instruksjonene når du gjør det, ikke gå på en berserkgang av håret coloring ideer! ; Disse tingene er bedre, hvis du har å mørkne skyggen stedet for bløtgjøring den. Så mørkne over bleket håret ved å bruke en hjemmelaget hår fargekorrigering teknikk. ; Bleket håret har ingenting som kan bli eliminert, så i tilfelle håret blir for brassy eller lett, ville du må legge til, snarere enn å fjerne eller fjerne noko. ; Så utdype din hårfarge eller senke brassiness ved å anvende naturlige hår glasurer fra sort te, kaffe eller usøtet kakao. ; For kakao concoction, mix kakao og yogurt og gjøre den til et tykt pasta og bruke det, ensartet, til håret etter shampoo. Deretter skyller etter fem minutter. ; Dette bør være gjentas for minst tre ganger. , Her er en illustrasjon på hvordan du kan mildne ett dypere, og en mørkere farge. Påfør lys aske blond for lyn eller oppmykning en lys eller dyp skygge av rødt. Ved hjelp av et hår mousse som tjener formålet med fjerning av brassy røde toner vil være fordelaktig. ; En annen ting du kan gjøre er, hvis du ønsker en lysere nyanse, deretter bruker ekstra varm virgin olivenolje eller bruke andre varm olje behandling. For kjemiske farger, er varme den beste måten å kvitte seg med dem. Tvert imot, hvis du føler at håret er for lys for din smak, bare mørkere farge ved hjelp av semi permanent farge. Men husk at semi permanente fargen skal være to nyanser mørkere til den originale. Blant annet, for lynet fargen, vaske håret med en god avklaring shampoo.
Hair fargekorrigering er ikke en stor problemfri tross alt, bortsett fra de røde og andre mørkere nyanser. Hvis du ønsker funky nyanser annet enn din naturlige hårfarge du kan alltid gå for hårfarger, men husk alltid på å ta alle hårpleie forholdsregler. Men jeg føler at det er ingenting som den opprinnelige hårfarge. Den opprinnelige hårfarge, det være seg brun, svart, rødt, kastanjebrunt, kan det rocker og ingen kunstige farger i denne verden slå den!