Forskjellige typer rettigheter •

Perms er kjølige og helt haute men disse er ikke de nyeste ideen i håret mote! Myk bouncy perms eller tight perms - ulike typer rettigheter • bidra til å legge ulike nyanser til ens personlighet. Når rett hår virker kjedelig for deg, perms er en flott måte å endre utseendet ditt!
Permanent bølger, også kjent som perms, innebære bruk av en prosess der håret behandles med kjemikalier til endre strukturen av håret. Denne prosessen gjør at en person med poker rett hår for å ha saftig, sprett krøller! Teknisk sett, kan denne prosessen også bli kalt som krøller reformasjon.
Ønsket om å krølle tresses ble lagt merke til selv i gamle dager. Kvinner bandt de våte håret med papir i et forsøk til å krølle det samme. De gamle egypterne hadde annen metode til Perm håret. De pakket sine håret rundt trepinner. De da lagt til et lag av gjørme over denne slik at den blir bakt i solen, som til slutt resulterer i frankrike låser.
Prosessen som brukes i dag involverer bruk av to hovedkomponenter. Første del er der håret er pakket rundt stenger. Den andre delen omfatter bruk av kjemiske behandlinger. Vel hvis du tror dette var den eneste ting om perming, så du må være klar over det er last til krøllene så du noen gang kan tenke på! Det finnes ulike typer rettigheter • Du kan velge mellom å passe din personlighet og håret tekstur. Derfor, før du velge den perming prosessen, ville du må være klar av disse forskjellige typer å velge ett du virkelig ønske.
The perming stiler skiller seg i form på stenger brukte, avsnittet av hår som er pakket rundt stangen samt slags løsningen som brukes. Dette gir oss ulike typer skrivebeskytte. Det er noen perms som er mulig uten å bruke kjemikalier i tillegg! Definitivt det er mer flørtende krøller enn du noen gang kan tenke deg! Ta en titt på noen av ulike typer perms som skaper bølger overalt!
Ulike typer rettigheter •:
Body Wave perms:: Dette er løse perms som er stilisert med en lett bølget. De er ideelle for kvinner som ønsker å velge for krøllete hår utseende med mer volum. Denne stilen av en løs perm vil også legge til flere bevegelse til håret ditt. Rett hår når de ble behandlet med perming prosess for kroppen bølgen perm ville føre til store krøller. Naturligvis bølgete hår vil se enda curlier. Denne prosessen er vanligvis gjort med hjelp av store stengene.
Multi-teksturerte perms:; The multi-teksturerte perm brukes når en person ønsker en naturlig effekt for håret. For denne prosessen, er små og store stenger brukes til å lage naturlige krøller.
Pin Curl perms:; Pin curl perms er fremstilt ved å krølle seksjoner av håret med hjelp av pinnene. Dette kan oppnås uten bruk av kjemisk behandling med hjelp av litt gel og curling pins! Det vil gi et naturlig utseende. Dessuten, trenger du egentlig ikke trenger å bekymre deg for kjemisk reaksjon.
Root perms:; Denne typen legges heis opp til hårfestet. Derfor, root perms er ideelle for flate og kort hår.
Stack perms:; Stack perms er mer egnet for kvinner som har single hårlengde. Disse kan oppnås selv med hjelp av ruller eller perm stenger av forskjellige størrelser. Her kan illusjonen av lagene lages med denne prosessen. Den legger dermed mer volum til hår.
Spiral perms:; Utseendet på spiral perm ville avhenger av bredden på perming stang, brukt kjemikalier i tillegg til ekspertise på frisør! Denne teknikken er oppnådd ved hjelp av lange Perm stenger. Sluttresultatet er en haug med brusende krøllene som har vår og spretter. Spiral perms er stramme, og kan våren ut i forskjellige retninger.
Spot perms:; En spot perm bruker også permanent teknikken til å krølle bare én del av håret. Her kan man har trange eller løse krøller, som ville være avhengig av bredden på stanga. Spot perms brukes av kvinner som ønsker å legge stilen til en bestemt del av hår. This perm kan også brukes til å legge til en curl til ender for eksempel for stilig updos.
Weave perms:: A veven perm er nyttig når en ønsker å legge perms for få deler av håret, men holder noen av trådene rett i tekstur. Dette skaper en annen tekstur til visse områder av rett hår.
Gentle Bølget perms:; Disse typer perms brukes til å skape et bølgete utseende legge mer form og struktur til håret. Disse perms er også nyttig å legge mer fylde til håret og består av store og løse skrivebeskytte.
Delvis Spiral perms:; Denne teknikken innebærer bruk av å legge krøller til nedre delene av håret. Dette ville forlate den øvre delen av håret rett i tekstur. Denne teknikken er spesielt egnet for mellomstore lengde til langt hår. Partial spiral perms er flott for de som kun ønsker å krølle kantene.
Volumizing perms:; Denne teknikken for permanent bølger er egnet for ulike typer av hår lengder. Volumizing perms legge mer volum og tekstur til matt og livløst hår. Hår i svinger ser mer spretten og glamorøse. I løpet av prosessen, er de krøllene lov til å slappe av for å unngå det stramme curl utseende. Perm i denne saken kun brukes til å legge mer volum, men unngå de fjærende, stramme krøllete utseende. Den legger dermed mindre fokus på curl.
Det finnes ulike metoder brukes til å lage ulike typer skrivebeskytte. Syren Perm er brukt til hår som er følsomt og denne prosessen minimerer risikoen for skade håret. Firm ser krøller er mulig med prosessen med alkaliske skrivebeskytte. Dette er tilrådelig av personer med normalt hår som ser ut for fast krøller. Hvor som er eksoterm perm prosessen brukes til å lage spenstige krøller med anvendelsen av mild varme.
Du må alltid velge det beste frisørsalong til Perm håret. Diskuter med din frisør om mulighetene med referanse til håret tekstur og den type utseende som er ønsket. Så er du klar til å lage bølger blant dine venner? Jenter, går alle ut og ha det gøy med noen brusende krøller for denne sesongen!
Tror du trenger å vite mer om stilige frisyrer og hårklipp ideer? Les mer om måter å sprite opp lokker. , Creative og stilig frisyre ideer