Ting å skrive i Funeral Cards

Når vi taper noen vi elsker, vår bitreste tårer kalles frem ved minnet av timer når vi elsket ikke nok. ~ Maurice Maeterlinck
Selv om vi er klar over det faktum at døden er uunngåelig, mestring tritt med tapet av en kjær er uten tvil ett av de vanskeligste opplevelsene i livet. Når vi overvære en begravelse vi samles for å betale vår hyllest til den avdøde og å trøste de sørgende. Seremonier liker en begravelse er en svært delikat affære, og omsorg må tas på at du ikke bryter begravelse etikette.
Funeral kort kan referere til sympati kortene sendt til de pårørende samt takkekort, som er sendt av de etterlatte etter minnestunden. I tilfelle du sender en sympati-kort, bør du vite hva du skal skrive i begravelsen kort. Gjør det et poeng å skrive dine egne ord condolence i din egen håndskrift, men sende en sympati kort.
I tilfelle du ikke vet hva du skal skrive i begravelsen kort, så er det alltid bedre å skrive noen sympati sitater eller sympati dikt i kortet, som kan hjelpe deg å formidle dine følelser. Forsikre deg om at du ikke høres frekk ved å gjøre generaliserte utsagn i meldingen. Du kan forholde gode minner om avdøde på en linje eller to. Hold meldingen høflig og unngå dramatiske punktum.
På den annen side, mens du skriver takkekort for folk som deltok på minnegudstjenesten, må du huske etikette for begravelse takkekort og holde meldingene enkle og korte.