Hva er de oppgaver en Wedding Planner

Hvis du trodde at et bryllup Planner er bare å være så pen og glamorøs som Jennifer Lopez, så du trenger en reality check! Planlegger et bryllup er ikke lek. Bryllup er ett av de viktigste dagene for paret gifte så vel som for deres familie og venner som kommer sammen for å feire sin fagforening. Å være en bryllupsplanlegger betyr å ta et helhetlig ansvar for bryllupet preparater samt å sikre at bryllupet går akkurat som bruden og brudgommen ville ha det! Vel hvis du er vurderer tanken av å være en Wedding Planner, så her er en viss idé om de oppgaver en Wedding Planner.
Pre-Wedding oppgaver en Wedding Planner
Vel er dette den viktigste fasen av bryllupet forberedelser. Først av alt bryllupsplanlegger har å møte paret og diskutere om deres bryllup tradisjoner og bryllup etikette. The Wedding Planer må følge bruden og brudgommen og går på jakt etter det perfekte bryllupet venue. Når lokalet er ferdigstilt bryllupsplanlegger har å rådføre seg med bruden og brudgommen om bryllup tema de ønsker for bryllupet og har en konkret visjon av bryllupet skal planlegges. The Wedding Planer må så komme opp med bryllup dekorasjon, sitteplasser og fargeskjema ideer som synes å dekke behovene til kundene. Disse ordningene vil omfatte bryllup blomster, bryllup centerpieces tillegg bryllupet menyen, inkludert den viktige bryllupet kake! Paret kan også be bryllupsplanlegger etter litt hjelp med bryllupet løfter samt bryllupet taler.
Ferdigstille gjestelisten, sende ut bryllupsinvitasjoner og holde et spor av svarene er også en av pliktene til bryllupet planleggeren. Øvrige ordninger som må gjøres er bruden og brudgommen klærne. Den perfekte brudekjole gjenstår å bli nummer én prioritet for de fleste bruder! Og selvfølgelig, det er de brudepike kjoler (inkludert forlover), samt groomsmen kjoler (inkludert den beste mannen) å bli tatt vare på. Planlegging og tilsyn med bryllupet prøvene også er en av de store pre-bryllup plikter bryllupsplanlegger. Tilrettelegging for bryllupet fotografen, og bryllupet musikken er også inkludert i de oppgaver en bryllupsplanlegger. The Wedding Planer må også ta seg av arrangementer for pendling bruden, brudgommen og deres familiemedlemmer til og fra arenaen.
Oppgaver en Wedding Planner løpet av Wedding
Når bryllupet seremonien begynner blir bryllupsplanlegger en veileder som har å holde et øye med alle tingene som skjer i bryllupet. Håndtering nødssituasjoner som parkeringsproblemer, belysning nødsituasjon, eller andre situasjoner, som kan forårsake problemer i bryllupet. En Wedding Planner må være forberedt på å håndtere alle slags problemer så raskt og effektivt som mulig. The Wedding Planer har for å sikre at alle de andre innleide tjenester som bryllupet catering, dekoratører, musikere, sangere, og fotografer gjør jobben sin effektivt! Sikre at all gjestene koser seg, og enda viktigere å sikre at bruden og brudgommen er fornøyd med hvordan ting går er den viktigste plikt bryllupsplanleggeren!
Post-Wedding oppgaver en Wedding Planner
Selv etter bryllupet, er det noen oppgaver eller plikter av bryllupet planleggeren. Bryllupet Planner er den som skal sikre at alle gjestene har blitt presentert med bryllupet favoriserer. The Wedding Planer skal den som sikrer at bryllupssted har blitt forlatt av den avsatte tiden. The Wedding Planer har for å sikre at alle regninger for alle innleide tjenester er fjernet. Sist men ikke minst har bryllupsplanlegger å sikre at bruden brudgommen og deres gjester hadde en flott tid og ville gå tilbake for eventuelle fremtidige hendelser og bryllup å ordne!