Septiktank Kostnader

Begrepet 'septiktank "kan være ukjente for de som bor i urbane områder, men sikkert ikke for folk som bor i avsidesliggende eller landlige steder. Vannet som blir skylles fra vask, tappet fra vasken mens vaske hendene eller å ha et bad blir akkumulert i septiktank. Folk bor i distriktene må lage en spesiell ordning for å holde dette avfallet vann, noe som gjøres ved å installere en septiktank. Men i byene, tar et tradisjonelt dreneringssystem ofte seg av skitne vannet.
Septiktank Cost
Hvis du er en av dem som planlegger å lage et hus i et landlig område, installere en septiktank er et must. Generelt er disse tankene bygget underjordiske, og et arrangement er laget slik at de brukte vannet renner inn tanken og lar det samtidig. Septiktank kostnader enn prisen på tanken er vanligvis forbundet med følgende oppgaver:: Installasjon, vedlikehold, reparasjon, The Septic Tank Price; De faktorene som bestemmer prisen er størrelse og type septiktank. Større størrelse, mer vil bli tanken prisen. Disse tankene er vanligvis laget av betong, stål eller glassfiber. Septic tanks laget av betong er ofte funnet i områder hvor installasjon er nødvendig, da disse tankene kan gi god service uten mye vedlikehold for flere år. Standard størrelse for en septiktank er en som lagrer 1000 gallons (4000 liter) vann og prisen varierer fra $ 500 til $ 700.
Original Installasjon Cost; Installasjonen kostnadene ved septisk tanker er avhengig av type septiktank, og arbeidsmarkedet kostnader som varierer fra sted til sted. De vanligste installerte seg er som følger:, The drainfield og grus septisk systemer, Trykksystemer; Aerobic avløpsrenseanlegg; Peat filter septik-systemer; Det avhenger også av mengden materiale som kreves for å fullføre installasjonen. Du vil krever også rør som gir passasje for avløpsvann av toalettet, vasken og bad for å nå tanken. Minimumsinstallasjonen ekstra et sted rundt $ 2000. Men vanligvis må du bruke rundt $ 3000 - $ 5000 å installere en septiktank. Dersom arbeidsmarkedet kostnader er høye i ditt område, være forberedt på å skall ut mer enn $ 5000 (ca $ 8000 - $ 12 000). Installere en aerobic-system vil koste rundt $ 6000 - $ 10,000.
Vedlikehold Cost; Ulike septik-systemer krever mindre eller hyppig vedlikehold. Den årlige vedlikeholdskostnader av et nytt drainfield septiktank vil variere mellom $ 30 - $ 500. Over tid vil du bli pålagt å pumpe ut fast avfall som er igjen inne i septiktank. Den konvensjonelle grus septik-systemer må pumpes ut, en gang i hver 1 - 3 år. Det er fagfolk som kan gjøre denne jobben effektivt og restriksjoner rundt $ 75 - $ 150 per besøk. I tilfelle du har installert et torv filter system, kan det årlige vedlikeholdet belaste gå opp til $ 1700. De mest brukte produktene for septiktank vedlikehold er septiktank rengjøringsmidler som Enza pulver som hindrer tilstopping av avløpsrør.
Reparasjon Kostnad: Et system som vedlikeholdes dårlig ved å ignorere septiktank problemer er en av hovedårsakene bak høye reparere kostnader. Skifte ut et brukket pipe regnes for å være den ene av de minst rimelig reparasjon. Ellers kan reparere kostnaden går til flere hundre dollar som er mellom $ 1500 - $ 3000.
Et nytt septiktank er veldig mye som kan varte i mer enn 20 år. Den totale septiktank kostnader kan reduseres betydelig dersom de er konstruert og vedlikeholdt på riktig vei.