Palm Plant Care

Palm, eller palmae, er en familie av blomstrende planter, som generelt vokse i tempererte, tropiske samt subtropiske klima. Det er ca 2600 palme arter, hvorav noen arter har blitt dyrket som stueplanter i lang tid. De ser stor og kan forbedre interiøret av et hus betraktelig. Kentia, majestet palm, phoenix palme og areca palm er noen av artene som vanligvis dyrkes som innendørs planter. Her er noen tips om hvordan du tar vare på en palm plante.
Hvordan Care for Palm Plants?
Palm trær trenger mye sol for å vokse skikkelig. Så du kan plassere store palmetrær i områder godt eksponert til lyse og direkte sollys. Imidlertid kan små palmer planter ikke tåler direkte sollys over lengre tid. Så flytte dem til et godt opplyst område for et par timer vil være tilstrekkelig. Ved siden sollys, er den nest viktigste faktoren for riktig vekst vanning. Palm planter trenger mye vann, så hold jorda fuktig, men unngå over vanning. Hvis mulig, bruker regnvann eller bedervet vann, som store mengden salter funnet i springvann vann kan forårsake utseendet av gule flekker på bladene. Ellers kan du koke vann fra springen, og la det avkjøle før du bruker til vanning. Jord for voksende palm plante bør rik i næringsstoffer og det bør kunne beholde vann. Men på samme tid bør det også være i stand til å drenere vann effektivt. Bortsett fra disse vanlige omsorg for palm tree tips, la oss ta en kort betrakte hvor å ta vare på ulike typer palm planter vokst innendørs.
Kentia Palm Plant Care, Kentia er den vanligste navnet på howea forsteriana. Det er ett av vidt vokst innendørs palm plantearter. Det kan nå en høyde av rundt 60 føttene hvis dyrkes utendørs, men når brukes som innendørs plante, vokser det til en høyde på 5 til 12 fot. Kentia er veldig egnet til å dyrkes i container eller en gryte, som ikke har ett trykk rotsystem. Det kan også dyrkes i skraverte områder av ditt hjem, forutsatt du utsetter den til indirekte sollys stund, spesielt om morgenen. Vanning er svært viktig, men over vannkanne føre gulfarging av tuppene på bladverket. På den annen side, kan under vanning føre bruning av tipsene. Så har du være svært forsiktig mens vanning kentia anlegget. Hvis riktig pleie tas, kentia palmer er stor som innendørs planter.
Majesty Palm Plant Care, Ravenea rivularis er det vitenskapelige navnet på majesty palme plante. Dette anlegget krever moderate belysning og vann å vokse. Så det kan bli plassert i ett delvis skyggelagt område av huset. Mens vanning, sørg for at røttene ikke sitte i vann. En skikkelig drenering ordningen er helt avgjørende for å vokse dette anlegget. Tuppen av bladene tur vanligvis brun hvis planten ikke får nok vann. På den annen side, kan over vanning føre til gulfarging av tipsene. Derfor vanning bør hyppigere dersom du observerer at bladverket tipsene er snu brune, og mindre hyppige hvis bladverket tipsene er snu gule. Ettersom dette planten foretrekker en fuktig miljø, kan daglige misting ytterligere forbedre sine utseende. Spider mites er vanlige skadedyr som påvirker majestet anlegget. Å kontrollere spider skjerv infestation, kan du prøve misting med såpevann. Men kommersielle skadedyrbekjempelse produkter kan være nødvendig dersom angrep er av alvorlig art.
Phoenix Palm Plant Care; Det vitenskapelige Navnet på phoenix håndflaten anlegget er pygmé daddelpalme. Dette anlegget krever mye fuktighet for å vokse skikkelig. Over vanning kan forårsake tuppene på bladene å bli svart eller gul. På den annen side, kan anlegget begynne å droop hvis du ikke leverer nok vann. Phoenix palm anlegget foretrekker lyse, men indirekte sollys. Hvis de plasseres i et område overeksponering for direkte sollys, kan du observere gule eller svarte flekker på bladverket. Som majestet palm anlegget, foretrekker også en høy luftfuktighet og så misting kan gjøres ofte.
Areca Palm Plant Care, Areca Palm er en langsom dyrker, og det kan se ganske flott hvis dyrkes innendørs. Det er en hardfør plante som foretrekker lyse indirekte sollys. Eksponering for direkte sollys for en betydelig periode kan bokstavelig talt brenne løv. Areca palm planten trenger mye vann, så vannet den ofte. Men sørg for at røttene ikke sitte i vann. Betydelig drooping kan observeres når planten ikke får nok vann. De døde og skadde brune Fronds av anlegget må fjernes umiddelbart. Sporadiske misting kan forbedre skjønnheten i denne store potteplante. Misting med såpevann kan hjelpe mye hvis edderkoppen mites er infiserer planten. Men, for alvorlige angrep, ville du kreve en kommersiell pest remover.
Palm planter kan se virkelig flott hvis skikkelig tatt vare på. Nesten alle typer palm planter dyrkes innendørs krever moderate nivå av indirekte sollys. Så plasserer dem et par meter fra vinduene. Misting ett par ganger i uken kan forbedre skjønnhet og storheten i palm planter, som passer så godt i alle typer hjem innredning. Men ikke glem å følge en vanlig palme trimming regimet å vedlikeholde utseendet. Disse enkle tips for innendørs palm anlegget omsorg vil sørge for at ditt hus håndflatene forbli friske, og dermed bedre innredning av ditt hjem.