Hvordan Season en støpejern skillet

Støpejern er svært nyttig og tradisjonelle måten å tilberede sunn og fett gratis mat. De har stor varmelagring egenskaper. Den nakne støpejern cookwares blir brukt siden aldre no. Maten tilberedes i et støpejern skillet er svært næringsrik. Støpejern sive små mengder av jern-, hver gang du kokk i den. Som forbedrer smaken av maten og gjør det sunn også. Mat tilberedt i støpejern skillet er veldig sunt for folk som lider av jern mangler, slik anemi.
Det er nødvendig å sesongen en støpejern stekepanne å beskytte den fra rusting. Krydder en støpejern panorere gir en jevn non-stick effekt for dem, som hjelper deg i olje gratis, sunn matlaging. Krydder en støpejern skillet er en prosess, som ligner på bluing prosessen med stål. I denne prosessen er oksiderende skjer på den valgte støpejern overflate, av magnetitt (Fe3O4) og svart oksid av jern (Fe2O3). Black oxide beskytter støpejern fra korrosjon.
Krydder ett Cast Iron Skillet
En tradisjonell støpejern stekepanne kommer helt unseasoned. Krydder en støpejern kjele er en tre trinns prosess. Det er en dyktig handling av å lage en tøff lag av forsteinet fett på støpejern skillet. Rengjør kastet jern skillet å eksponere sitt bart metall. Bruk den med et lag av vegetabilsk olje eller andre former for animalsk fett og varme skillet å binde fettet stoffet til skillet. Krydder en støpejern stekepanne gjør det mer sårbare også. Aldri suge, skrubbe eller skrape i stekepanne som fjerner den erfarne lag. Kvalitet på krydder lagene er avhengig av type krydder man benytter, ved hvilken temperatur laget er dannet og hvor tykk var krydder (olje / fett), på tidspunktet for krydder kastet jern.
Et splitter nytt støpejern skillet kommer aldri med en non-stick belegg på den. Støpejern har mer av en porøs overflate. Derfor er det felles oppfatning av eksperter at den beste måten å sesongen en støpejern skillet er å bruke det.
Faktisk Prosedyre for krydder ett Cast Iron Skillet
Spre gode tynt lag av krydder (olje / fett) på alle sider av skillet. ; Sett et metall folie under skillet for å samle opp dryppende olje / fett. For å unngå ujevn mengde forkorte, plassere skillet i ovnen med hodet. ; Bake kjelen i ovnen ved 3500 ca 15 minutter. , Tørk vekk overdreven krydder of stekepannen ved hjelp av en papir håndkle. ; Igjen bake skillet for en annen 40 minutter. Slå av ovnen og la skillet avkjøles inne i ovnen selv. ; Etter en eller to timer, fjerne krydret støpejern skillet fra ovnen. ; Ved krydder støpejernrammen stekepanne, kan du unngå maten fra holde seg til det. Det er et faktum at støpejern tar lengre tid å varme opp, men når oppvarmet, er den oppbevares i lang tid, og varmen spres planen svært jevnt. Kokende vann i krydret støpejern kan skillet rust støpejern, så unngå å gjøre dette.
Hvis du fortsatt ikke har en støpejern skillet på kjøkkenet, vil jeg heller foreslå deg å ha ett. Etter min mening er det verdt matlaging i en støpejern panorere enn i noen andre merkevarer ikke-stick kokekar. Nå som du har lært hvordan sesongen en støpejern skillet, hvorfor ikke ta med hjem og sesong ett støpejern stekepanne!