Beauty Salon etasjeplan

Salongen industrien har sett en jevn vekst de siste ti årene eller så. Med samfunnet for øvrig å bli ganske skjønnhet bevisste, besøke frisør-og skjønnhetssalongen har blitt mer av et fashion statement heller enn en nødvendighet. Salon eierne er ikke klaget selv, og hvorfor skulle de? Det cash registrene har vært ringer non-stop som folk kontinuerlig hell i å benytte av en rekke skjønnhet, hud-og hårpleie behandlinger. De ulike typer tjenester som ett skjønnhetssalong ofte gir er:, Facials, Voks og gjenging, Bleking, Hår trimming and styling, Hår farge og utheving, Hår-og hodebunn behandling, sjamponering og condition, manikyr og fotpleie, neglepleie, Spesialtjenester som olje massasje, spa og sauna terapi, kroppen scrubs, urte-og ayurvedisk hudpleie, etc.; Retningslinjer for Forbereder Beauty Salon etasjeplan
Mens oppstart nytt skjønnhetssalong forretninger er første man bør bestemmer deg på din plassbehovet. Hvis du tilfeldigvis har en stor plass i huset ditt, så du kan gå videre med en hjemme-baserte skjønnhetssalong. Ellers, vil du nødvendigvis må få tak i en passende kommersiell plass i en nærliggende lokalitet. Når du velger ett sted for skjønnhetssalongen, vurdere kunden belegg, antall og type tjenester som tilbys, antall deltagere som du planlegger å ha, og regn ut plassbehovet deretter. 100 kvadrat meter per fuktighetssensor er den vanlige normen, men du kan justere den i henhold til budsjett og andre begrensninger.
Siden en skjønnhetssalong normalt tilbyr et bredt spekter av tjenester, er det ganske viktig at det innvendige layout og design gjøres tankefullt, og på en riktig planmessig. For dette formålet, bør du søke hjelp av en erfaren arkitekt eller interiørarkitekt, og i fellesskap utarbeide en detaljert skjønnhetssalong planløsning. Du kan begynne ved å formidle din planlagte konsept og ment tjenester til interiørarkitekt, hvem ville da komme opp med en grov prototype av en layout design for skjønnhetssalongen. Når du er fornøyd med omrisset av gulvet planen, kan du gå videre med utarbeidelse av endelig utforming og design. Vanligvis, bør du vurdere følgende aspekter mens forbereder skjønnheten salongen gulvet plan:
Komponentene i en Beauty Salon Floor Plan, Mottak og Waiting Område: Dette er en integrert del av salongen din som dette er den første som kundene vil legge merke til når de går inn i den. Den bør være behagelig og skal ha en varm og velkommen følelse, som vil øyeblikkelig få dine kunder til å slappe av. ; Separate Hair Skjæring og Coloring Seksjoner: Du bør ideelt dele opp håret klippe og farge seksjoner, og oppbevar dem i en viss avstand fra hverandre. Investering i enkelte komfortabel, men rimelig lenestoler for disse seksjonene vil komme både kundene, i tillegg til deltakere. , Tilstøtende manikyr og pedikyr Områder: Disse delene skal være like ved eller i nærheten av hverandre, fra synspunkt av felles oppbevaringsplass, kunde komfort og bekvemmelighet sentralbord. I tillegg bør porselensservanter være tilstede og like å unngå ubehag og besvær. ; Separate Spa og Massasje Rom: Hvis du har tenkt å tilby spa, badstue og kroppsmassasje tjenester, så bør du ideelt ha separate rom for hvert anlegg i et hjørne av salongen. De bør være fullt dekkes av hensyn til kundens personvern, og må plasseres nær toalettet, og dusjhjørne. , I tillegg kan du forbedre stemningen og den generelle følelsen av skjønnhetssalongen ved å plassere duftende stearinlys og dufter på egnede steder. Bruk av disse skjønnhetssalong gulvet planer, kan du designe din nye salong innen kort tid.