Installere Rain Takrenner - Slik installerer Rain takrenner

Et regn gutter, også kjent som takutstikk kanal, er en smal kanal festet til taket for å samle regnvann og viderekoble den i bakken. Regn takrenner og regn kjeder bidra til å channelize vannet vekk fra bunnen av bygget og dermed beskytte vegger og grunnlaget for strukturen. Ettersom vannet ikke renner ned veggen, er problemer som vann seepage og fuktighet også unngås. Vi ofte ser at kontinuerlig pouring vann strømmer fra taket fører til jorderosjon. Regn takrenne viderekobling disse vann strømmer til bakken via en downspout, og derfor bidrar til å hindre erosjon.
Installere Rain Takrenner; For installasjon regn takrenner, må du beregne overheng skråning med en linje nivå. Sørg for at graden av skråningen av regnet takrennen er mellom 1 / 4 til 1 / 2 cm per 10 fot. Non-ensartethet i skråningen vil hemme vannet avløp, spesielt ved kraftig regnskyll. Du kan gjøre bruk av en kritt for å markere graden av skråningen langs frontbord. Regn takrenner er laget av ulike materialer, inkludert galvanisert stål, kobber, PVC og aluminium.
Montering av Rain Gutter, Før du flytter rennesteinen på toppen, montere den på bakken selv. Installer endestykkene, spleise gutter biter, og sikre at du får nøyaktig lengde på taket av huset ditt. Mål deler av rennesteinen og kutt dem til den ønskelige størrelsen. Hvis du bruker aluminium, kan du bruke tinn snips og kalk for å kutte. Arbeid på en stige for å installere regn gutter kan være litt risikabelt. Montering det på bakken minimerer risiko og hjelper deg med å identifisere problemer og endre dem lett, uten å ta risiko for å arbeide på en stige. Bruk en boring maskin til å bore gjennom overlappende sømmer og koble sammen to brikker bruker aluminium pop nagler. Med klar til bruke caulk tube, vanntett leddene og skjøtene med silikon caulk. Bruk et kanter verktøy for å forenkle kantene av rennesteinen.
Gutter Klemmer; Bruk ikke etsende skruer for å feste rennesteinen klemmer, ment å holde i rennesteinen, i frontbord. Bruk av ikke-korroderende skruer vil sikre at de ikke ruster, og dermed regnet rennesteinen vil forbli intakt i en lengre tid. Avstand mellom rennesteinen klemmer skal gjøres basert på instrukser gitt av regnet rennesteinen produsenten. En ideell avstand avstanden er 24 inches fra hverandre og 6 inches innenfor kanten. Ta det sammensatte rennen på taket og satt dem ned i rennesteinen klemmer. Use gutter klipp til sikre rennen til klemmer, mens du gjør dette gjøre at du ikke legger press på forseglede skjøter og sømmer.
Downspout: A downspout er røret koblet til regnet rennen som bærer regnvann fra taket ned til bakken. For å legge downspout til regnet rennesteinen, skjære et hull i rennesteinen hvor du ønsker å koble den. Fest tuten til takrenne og vanntett tilgrensende området med silikon. Du kan bruke montering stropper til å feste downspout til ytterveggen i huset.
En regn takrennen er en viktig komponent i huset. Å vite hvordan du installerer regn takrennen er gunstig fordi det kan redde huset fra ulike skader. Spesielt i områder med hyppige voldsomme regnskyll, installere regnet takrenner er et grunnleggende krav om sikkerhet for din vakre hjemmet.