Hvordan bygge en fransk Tøm - Hvordan lage en fransk Drain

Franske avløp har ingenting å gjøre med Frankrike eller franske folk! Den franske drain design ble chalked ut av en mann, Henry fransk, som var en dommer og en bonde. Derfor navnet franske Drain. Eventuelle problem med vann å logge på plenen eller en oversvømt kjeller kan løses ved hjelp av franske avløp. Fransk avløp er skrånende skyttergravene opptatt med grus som drenerer vann fra et sted på høyere høyden til et sted, relativt til en lavere høyde. La oss ta en titt på utstyret som kreves, før vi diskuterer fremgangsmåten på hvordan å lage en fransk avløp. , Grov grus, Landskap Fabric, PVC rør, spade, Sand, Hvordan bygge franske Drain - Plan målet for Drenering, Dette er viktig steg for å bygge den franske avløpet, dvs. bestemmer reisemål hvor det ekstra vannet vil tømmes ut . Du bør være forsiktig mens bestemmer reisemål, slik at du ikke ender opp med å skape et nytt problem. Vannet skal ikke renne i naboens område eller andre område av din egen eiendom. Målet for den franske Drain kan være noe kanalen som renner i nærheten av ditt hus eller et område som vil drenere vannet skikkelig uten problem.
How to Build French Drain - Plan the Route of the Trench, Now, when you have besluttet destination for the French drain, plan the route through the which water will drain to the destination. Sørg for at ruten er fri for hindringer som trær, busker, steiner eller at det er lett for deg mens graving. Hvis det er noen vegger, ser at ruten er en meter unna veggene. Fransk avløp arbeid på teorien om tyngdekraften i bakker, så pass på at ruten har minst én prosent helling. Én prosent helling defineres som en skråning av høyde ett ben i hver hundre meter lengde. Remember that den franske tapper ikke vil virke hvis ruten ikke har skråninger. Planlegg rute som tar hensyn til alle faktorene, og bare da ta opp oppgaven med å grave grøften.
Hvordan bygge franske Drain - Grav grøften, Nå, før du begynner å grave grøften på den ruten du har bestemt, sjekk den lokale bygningsstandarder området ditt som du kan trenge en tillate å grave opp på området. Grave grøfter er det mest møysommelig arbeid, mens bygge en fransk avløp. Bredden av grøften skal være i henhold til bredden på røret du skal bruke. Bredden foretrekkes vanligvis er 5 inches til 6 inches og større fransk sluk, er den mer enn 12 inches. Bestemmer bredden derfor grave grøften.
Hvordan bygge franske Drain - Line Trench, Etter graving grøften, linje den med grus inntil 3 inches. Deretter legge ned et stoff som brukes til landskap på grøften, med litt ekstra stoff på begge sider. Dette stoffet blir senere brukt til å dekke den franske avløp.
Hvordan bygge franske Tapp - avløpsrøret; Når du har foret den grøften, legge ned avløpsrøret på foret grøften, og fylle grøften med grus. Den franske drain er nesten klar. Dekk til grøft med jord, grus og ekstra landskapet stoff du har stilt.
Den franske drenere vil hjelpe deg med problemer av vann logging eller andre problemer på grunn av ekstra vann akkumulering. Nå som du vet hvordan å lage en fransk avløp gå videre og bli kvitt problemet.