Hjemmelaget Aluminum Polsk

Aluminium er et allsidig element og en av de mest brukte metaller i verden. Kjøkkenredskaper laget av aluminium blir lette, men likevel sterk. Aluminium mister sin glans og glans og blir skjemmende etter tid. Polert aluminium ser rent og de viktigste anvendelse av aluminium polish, er å fjerne misfarging som oppstår etter langvarig eksponering til luft og vann.
Aluminum polish trenger ikke være 'butikken kjøpte "som man enkelt kan gjøre det hjemme. Hjemmelaget aluminium polish er meget effektive i å bli kvitt fett, skjemmer og annet smuss som får akkumulert over aluminium objekter. Prisen på aluminium polish tilgjengelig på markedet er ganske høy. En hjemmelaget aluminium polish er et rimelig alternativ for å ta den skinnende finish til aluminium kjøkkenutstyr.
Å gjøre Aluminium Polsk hjemme
Ved å implementere et enkelt metoden, vil du kunne gjøre dette polish hjemme. Til å begynne med mix 8 spiseskjeer natron med like mengder av kremen av tartar. Nå, ta 4 oz av hvit eddik og legge den til i natron blandingen. Bland godt og fortsett omrøring til en glatt pasta er dannet. Ta med fire spiseskjeer suge flak i røren. Påse at all ingrediensene er jevnt fordelt. Blandingen dermed dannet, kan brukes som et aluminium polish. Denne blanding skal lagres i en luft tett beholder, og en glasskrukke ville være en godt alternativ. Aluminum polish lagret i et kjølig og tørt sted gjelder for inntil to år.
Bruk en stål tre pad å bruke denne polish på aluminium kamper. Før påføring av polish, skrubbe objektet for å fjerne smuss. Når skrubbet, skyll ordentlig med varmt vann. Etter bruk av denne aluminium polish, kan du også bruke sitronsaft med hjelp av en myk klut for å få den ekstra glans på overflaten. Selv om dette hjemmelagde polish varer i to år, det er bedre å forberede den igjen, i tilfelle det er ubrukt i mer enn seks måneder.
Ettersom det er ulike typer av aluminium, polishes tilgjengelig på markedet er utformet for en bestemt type. Så å finne den rette aluminium polish kan være tidskrevende. Men, kan hjemmelaget aluminium polish fungerer på alle typer aluminium og låne en høyglanset overflate. Det er ikke-slipende, og vil ikke skape noen skade på aluminium kjøkkenutstyr. Hjemmelaget polish kan effektivt slette flekker og vann flekker som gjør aluminium kjedelig. Du kan også fjerne oksidasjon vekst og gjenopprette "speilet skinne" bruker denne unike hjemmelagde aluminium polish. For å eliminere tunge oksidasjon, kan det hende du må bruke polish kraftig for å gjenopprette sin skinnende utseende.
Så når det kommer til polering en aluminium gryte eller annen redskap, med hjemmelagde aluminium polish ville være en rimelig måte å oppnå optimale resultater. Du kan også øke holdbarheten av aluminium elementer ved å bruke denne polish.