Hair Color for menn

I dag, er for tidlig gråning av håret ofte observert blant menn. En enkel måte å skjule grå håret er å bruke hårfarge. Trenge inn grått hår kan lett maskeres med hår farge menn. I dag har å endre hårfarge blitt en trend blant de yngre generasjonen. Det er mange alternativer tilgjengelige når det gjelder å velge hårfarge. Men de mest populære er svart og brun. En spesiell hårfarge for menn vil også bli produsert i ulike nyanser. For eksempel, hvis du vil farge håret brunt, så grunnleggende nyanser tilgjengelig i brune fargen er lys, medium og mørk. I tilfelle en stor del av hodet er dekket med grå håret, så å bruke en mørkere nyanse er et bedre valg. Du må velge en som utfyller din personlighet. Velge fargen passer din naturlige hårfarge er veien å gå.
Unconventional Shades
Det er noen unike hår coloring ideer som lar deg sport et annet utseende. Skille seg ut i mengden ved farging håret med ukonvensjonelle nyanser som praktfulle grønn, lys blå eller mørk rosa. Du kan gå blonde eller har en rosa strek som du liker å vise frem. Det finnes utallige måter å farge håret på vanvittige nyanser for å få den funky utseende.
Hair Color Typer
Avhengig av hvor lenge fargen vil vare, er hårfarger klassifiseres i fire hovedtyper som er listet opp nedenfor. Disse fargene er formulert tatt hensyn til ulike individuelle behov.
Permanent Hair Farger: Disse permanent hår produktene er vanligvis brukes i salonger. Permanent hårfarger mørkere eller lysne håret effektivt å gi en naturlig utseende. Permanent hårfarger er absorbert inn i håret akselen og generelt ikke går bort lett, men kan blekne over tid. Ammoniakk og peroxide er de viktigste bestanddeler av permanente hårfarger, og disse kan ofte negativt påvirke pels.
Midlertidig Hair Farger: Som navnet antyder, midlertidige hårfarger vare bare i en begrenset varighet. Sjamponering håret er gang tilstrekkelig til vaske ut midlertidige hårfarge. Brukes ved spesielle anledninger som fester, konserter og ferier, midlertidige hårpleie produkter finnes i forskjellige typer som spray, gel og skyller. Så enten det dekker uventet grått hår, eller prøver en ny look, midlertidige hår farger er det beste valget. Imidlertid kan overdreven bruk av disse fargene resultatet inn mannlig hårtap.
Semi-permanente hårfarger: Disse fargene trenge gjennom skift delvis og kan motstå gjentatt vasking. Imidlertid sjamponering for 4 - 6 ganger oppløses fargen fra håret. I motsetning til permanent hårfarge, gjør denne type farge ikke inneholde ammoniakk. De gir et mer lysere utseende og er trygge for skjøre eller skadet hår.
Demi-permanent hårfarge: Disse hårfarger vanligvis vare i 25-28 sjampo og finnes i flere nyanser. Demi-permanent hår farger vil forbli i håret din for ganske stund før falming borte. De utgjør en effektiv måte å skjule grått hår. Disse fargene lysne håret og gi ett karakteristisk glans til den. De gjør en god jobb med mørkere hår. Disse hårfarger inneholder peroxide på små mengder, som betyr håret skade på et viss grad kan finne sted.
Velge riktig hårfarge for menn kan gi ett pulserende og skinnende se til håret ditt. Sjekk ut de siste trendene innen hår farge som du finner interessant. Du kan alltid besøke en menns salong å vite om eksakte fargen som passer din frisyre og ansiktsfarge.