Opprinnelsen til den første Thanksgiving

Hva er Thanksgiving? Thanksgiving er en tid når alt settes på venting og noen dager er tilbrakt i takknemlighet og feiring. Denne dagen er fylt med Thanksgiving aktiviteter. Å forstå opprinnelsen og historie Thanksgiving vi ville trenge å gå tilbake nesten 400 hundre år til år 1620. Denne abstrakte ville korte dere på opprinnelse og historie, samt betydningen av den første Thanksgiving Day.
Jeg tror du er ivrig og nysgjerrig å vite om Thanksgiving historie. Over hundre Pilgrims krysset Atlanterhavet i 17. århundre å nå Amerika. De måtte tåle mye motgang på grunn av den voldsomme stormen som raste i høy sjø. Da skipet ankret opp i Plymouth det var vinter. På grunn av ekstrem kulde rundt halvparten av pilegrimene døde. Men, underviste de innfødte amerikanerne disse pilegrimene å dyrke og høste avlingene for å overleve.
Det neste året, grunn alvorlig tørken Pilegrimer etterlyste en dag med bønn og faste. De gjorde dette for å behage Gud og be om en god høst i kommende årstiden. Det er sagt gud besvarte deres betalere, og de hadde et god høst av avlinger. The Pilgrims vert for en fest, og inviterte indianerne som et tegn på takknemlighet, opprinnelsen til første Thanksgiving, og dermed starter tradisjonen Thanksgiving feiringen.
John Hanson, den første presidenten i USA, erklærte Thanksgiving som nasjonal fridag for å feire seieren til de tretten koloniene over britiske herredømmet. I 1863, proklamerte Abraham Lincoln, den sekstende president av USA, den siste torsdagen i november til bli feiret som Thanksgiving Day.
Visste du at Thanksgiving Day er ikke komplett uten en kalkun oppskrift?