Baby Dusj Aktiviteter

En baby shower er en morsom måte å feire forestående ankomsten av et nytt tilskudd til familien, og å gratulere, og dele gleden av mor-å-være. Det kan være en sammenkomst av venner, familie, kollegaer og kirke-grupper. Planlegging en baby shower planmessig, vil inkludere gjør alle arrangementene fra stedet, på gjestelisten, og maten ordninger. Å gjøre baby shower et interessant og morsom-fylt affære og en som alle ville huske, er det viktig å inkludere noen unike og interessant baby shower aktiviteter. Disse aktivitetene kan enten fysiske eller mindre fysiske, men bør kunne inkludere deltakelse fra alle gjestene. Her er noen unike og morsomme baby shower aktiviteter som du kan legge mens hosting en baby shower.
Baby Dusj Aktiviteter; Baby shower aktiviteter må planlegges godt i henhold til gjestene invitert og stedet der baby shower kommer til å bli holdt. Følgende er noen baby shower aktiviteter som er enkle å organisere og morsomt også.
Keepsake Making; Dette er en morsom og enkel aktiviteten å hengi gjestene i og vil kreve noen mengde baby shower planlegging før hånd. Kjøp 50-100 vanlig hvit baby t-skjorter, farget markørene, stoff maling, tegnefilm stempler, glitter, osv. og overlevere dem til gjestene når de ankommer. Be dem om å tilpasse hver T-skjorte med et budskap til barnet eller noen skisser på t-skjorter. Da kan du sette disse opp på en linje på en klessnor, og bevare den som en minnesmerke for barnet.
Lag en Wish; For denne unike baby shower aktivitet, trenger du noen stearinlys og fargede papers. Gir gjestene de fargede papirer og be dem skrive ned et ønske på vegne av barnet, eller en bønn eller en velsignelse og tilpasse den. Så pakk dette papiret rundt et stearinlys, og legg den i en boks, som er innredet som per baby shower temaet. Overgis denne boksen til mor-å-være på slutten av festen.
The Time Det var; Mens sending ut invitasjoner for baby shower, nevner i invitasjonen kortene at gjestene bør bringe sammen med dem, noe som ville fortelle barnet av verden at var før han ble født. Det burde være noe meningsfullt og vesentlige for babyen, kanskje et bilde fra avisene eller et magasin. Når gjestene kommer, og har avgjort, sete dem i en ring, og be dem om å sende den ut til mor-å-være, forklarer dens viktighet og betydning. Hun kan deretter kompilere dem inn en album eller lage en collage ut av dem, for babyen å gå gjennom når han vokser opp.
Perler for Baby; Be gjestene komme noen fargerike perler når de kommer for baby shower. Samle alle gjestene på ett sted når alle er kommet og be dem om å holde ut perlene. Så én etter én, må hver gjest ønsk eller bønn for barnet og moren-å-være, og plasser den på bordet. På slutten av den, mor-å-være skal feste perlene på en snor, og bære det rundt halsen eller armene. Dette vil symbolisere at kjærligheten og beste ønsker av gjestene er alltid med mamma å være og babyen.
Få minutter til Fame, Dette er en flott baby shower idé, men du trenger en videokamera eller videokamera for dette. Verten skal gå rundt å intervjue alle gjester i baby shower partiet, spør dem hvordan de er knyttet til mor, ett gjette på kjønn på barnet (hvis det ukjente), hvorfor mor-å-være ville gjøre en god mor og en søt melding for baby. På slutten av den, samle alle gjestene, og å-være-mor å vise dem denne morsomme samlingen.
Du kan også ta med noen morsomme baby shower spill basert på temaet for baby shower, mens vert for en baby shower. Kontroller at alle gjestene er komfortable deltar i baby shower aktivitetene. Du kan gjøre bruk av kule ideer baby shower for å gjøre baby shower feiring enda mer morsomt og minneverdig.