Slik Bygg Tak Takstoler

Et tak truss, også referert til som sperre, danner skjelettet av taket. Den bærer vekten av taket dekk og framing, og støtter veggene. I husene med mer enn to etasjer, er en truss viktig. Det forhindrer også veggene fra bøye eller bøye. Den bærer lasten fra taket, vindsperre, bjelker tak og takmaterialer, som sammen kalles "egenlast '. Mens belastningen av snø, vind og alle bevegelige furnitures av gulvet over, omtales som «nyttelast».
Takstoler er vanligvis koblet sammen med tann-lignende metal plater, laget av galvanisert metall. De er koblet sammen i en triangulær måte. Takstoler er laget av materialer som aluminium, stål, tre, osv. Men, er det mest foretrukne materialet tre, som for mange folk det er et symbol på pålitelighet og vennlighet. Materialet for å bygge takstol er i hovedsak valgt av taket arkitekt og eieren, basert på budsjettet.
Bygg Tak Takstoler
Før bygging takstoler, skulle en layout for samme vær forberedt. Nedenfor nevnte tiltakene vil guide deg på hvordan du bygger takstoler.
Metode 1:; De tingene som kreves for å bygge takstoler are tømmer, galvanisert stål fagverksplater, sag, hammer, spiker, og 1 ½ tommers galvanisert skruen. , Kapp tømmer etter størrelsen på taket, og tatt hensyn til lokale bygg standarder. , Tykkelsen på tømmer avhenger av vekten den har å støtte imidlertid trelast med størrelse 2 * 6 og 2 * 8 er mest foretrukne. ; Galvanisert stål kontakten plater brukes til å holde tømmeret sammen. Den tømmer er koblet sammen i en trekantet mote, og er boltet sammen med skruer som er på minst 1 ½ cm langt. ; Legg til en spenne av størrelse 2 * 4, at dissekerer sentrum av den trekantede tømmer. For takstoler har bærende funksjon, legge til en støtte på 90 graders vinkel fra bunnen av sentrum. ; Fest takstoler til rammen, slik at en passende overheng. Mengden av overheng er vanligvis bestemt av arkitekt, avhengig av størrelsen på huset og pitch av taket. ; Fest takstolene i en avstand på to meter og fest dem med tre tommers skrivebord skruer. : For siste support, kappe takstoler. ; Metode 2:; Et metall kan også brukes til bygging av en takstol. Det kan være aluminium, tinn og med stål. ; Kutt materialet etter størrelsen på takstol. Bruk denne takstol som et mønster for å kutte andre stykker. , Klipp stålet gussets. Dette vil indikere antall nagler som kreves, og også avstanden som kreves for forsiden og baksiden spikrer mønster. , The gussets brukes for å koble en enkelt side av den siste takstol. ; Nail ned truss tilkoblinger på et solid underlag på en slik måte at de trenge alle gussets. ; Legg rammer medlemmer og sjekk om de er justert riktig med truss. ; Stack alle takstoler for installasjon. , Som det er sagt, bør bunnen av taktekking være sterk nok til å bære vekten av apex. Tilsvarende, fastere tak truss, vil fastere del av huset. Etter fremgangsmåten på hvordan man bygger takstoler, kan du lage din takstol sterk nok til å bære den tyngste vekten.