Hvordan du kan redusere rynker

Lauren Hutton gang sa at 'Rynker er vår ordensmedaljer passering av livet ". Rynker har ofte blitt assosiert som et tegn på visdom som kommer med alderen. Men i en verden der alle er i en rase å se unge og vakre, er det bare en håndfull mennesker som vil være enige med den amerikanske skuespilleren. På det nåværende tidspunkt, rynker er ikke et resultat av nettopp aldring. Eksponering for sterke solstrålene, forurensning, og en stressende livsstil har ført til forekomsten av rynker på en mye yngre alder i mange mennesker. Dette har gjort hvordan du kan redusere rynker ett av de mest relevante spørsmål blant de (hovedsakelig kvinner) som krysser 35 år.
Årsaker til Rynker
Som en person blir gammel, hud celler mister evnen til å dele på deres normal hastighet. Dette resulterer i at huden blir tynnere. Fettcellene nedenfor huden som gir den stram titt start degenereres. Det underliggende nettverk av kollagen fibre og elastin som gir til stillas og elastisiteten i huden også bli løst. Som et resultat huden blir slappe og kaster seg inn i rynker. Oljen kjertlene også mislykkes å gi nok olje. Huden blir tørr og taper dens smidighet. Annet enn alder, overskytende eksponering for sollys og forurensning, røyking, genetisk disposisjon, og yrkesmessig og rekreasjon vaner, samt dårlig hudpleie også bidra til krølling av huden.
Hvordan redusere rynker - Medisinske og skjønnhetsbehandlinger
Ved hjelp av en injeksjon av botox har vært ganske populær i å redusere rynker. I denne behandlingen, er en renset versjon av botulinumtoksin A injiseres i huden rett under rynker som gjør huden glatt hud på toppen og reduserer rynker. Wrinkle fyllstoff som collagen, hyaluronsyre, og andre syntetiske stoffer blir også brukt av leger for å redusere fine linjer og rynker.
Laser er populært redusere rynker i ansiktet. I denne behandlingsformen, en liten, nesten umerkelig såret er opprettes i huden hjelp energi fra en laser. Som hud celler deler seg å dekke såret, erstatte de rynke med et jevnere lag av huden.
Ulike kjemisk peeling er brukt i skjønnhet behandling sentre å brenne overflatiske hudlagene. Som huden recuperates, er ansiktet dekket med unge og friskere hud. I tillegg til alle disse behandlingene, er det en rekke anti-aldring kremer og anti-rynke ansikt kremer som kan brukes til huden fastere også.
Hvordan redusere rynker - Hjem Rettsmidler
The Følgende hjemme rettsmidler er til stor hjelp i rynkefri hudpleie:; massasje ansikt med kokos olje før du går til sengs. ; Gni en kjerne av ananas i ansiktet. La den stå i 5 - 10 minutter. Vask deretter. ; Bruk en blanding av honning, olivenolje, og krem ​​er en effektiv hjem rette for å redusere ansikts rynker. ; Bland to spiseskjeer vodka, to teskjeer honning, og en spiseskje fennikel frø. La dette blandingen i tre dager. Sil den og bruke væsken som toner. , Bratt noen kamille blomster i vann. Cool den og bruke den til redusere rynker. This hjemmelaget middel fungerer bra for redusere rynker pannen. ; Ved å anvende en pasta av gurkemeie med sugarcane juice reduserer rynker og fungerer som en anti-aging agent. ; Hvordan redusere rynker - Kosthold
Riktig kosthold går langt i naturlig hudpleie. Vitamin C er et flott alliert av rynkefri hud. Inkludert frukt og grønnsaker er rik på vitamin C hjelp til å lage kollagen som holder huden fast og unge ser. Sjømat som laks inneholder protein og omega-3 fatty acid, som begge sikrer god hud helse. Spise fisk, generelt, fremmer god hud. Astaxanthin tilstede i laks og hummer er en sterkt antioksidant som beskytter og fornyer huden. Økt vanninntak holder huden hydrert og sunn. For rynkefri hud, redusere sukker i kostholdet. Sugar herder kollagen som veier ned mot huden, og forårsaker det å rynke. Legge kanel å søtet drikke beholder blodsukker i sjakk. Også kutte ned på koffein som den tørker huden og fører det til å rynke fortere. Legg soya baserte matvarer til kosthold som disse matvarene er rike på stoffer som holder huden fast og sunn.
Alle tipsene i denne artikkelen om hvordan du kan redusere rynker peker i én retning, som er "leder en sunn livsstil". Vår hud og hår er gode indikatorer på vår helse. Man har et stort antall anti-rynke hudpleie produkter som kan sikre en unge og glatt hud. Imidlertid vil en sunn livsstil hjelper en å se unge og vakre naturlig.