Making Summer Siste

Av Pamela Mortimer
Det er ikke vanskelig å forlenge sesongen hvis du bruker litt organisering og planlegging. Mange gruer forbereder yards og hager for kaldere vær. Å si farvel til den avslappede tilstanden til sommeren kan være mer deprimerende enn å sende din første ungen på college. Det behøver ikke å være så ille, men hvis du gjør litt forberedelse på forhånd.
Her er noen tips for lettelser inn høsten sesongen:
Klær: Switching sesonger kan være en chore når det gjelder skiftende fra shorts og t-skjorter til lange ermer og gensere. Hvitvasking varmere klær er et ork med tanke på at de har en tendens til å være større og tyngre enn sommer gear. Jeg vet ikke alle som ønsker å tilbringe et par dager svever over hauger av fleecefôret noe før temperaturen synker under 50 °. Min løsning er å hvitvaske et element eller to med hver last av klær og slutt, varmere klær vil være ren og klar til bruk. Det samme kan sies om shorts og t-skjorter, med ett eller to elementer som blir satt bort med hver klesvask syklus.
Plen og Hage: Enkelte ting kan ikke gjøres til siste minutt. I mange tilfeller, planting, gjødsling og vinterklargjøring må gjøres i etapper. Det er imidlertid mulig å hamstre på de elementene du trenger for å fullføre jobben så når den tid kommer kan gressmalingsklaffen og whatnot tas ut av skjulet og tatt i bruk. Samtidig er det lett å bruke noen minutter på morgenen et par ganger i uken for å ta vare på planter som er forbi sin beste alder eller forbereder en plass for plenen møbler når det kalde været treff.
Swimming Pool: Avhengig hvor du bor kan familien svømmebassenget må forlatt for vinteren. Som med plen og hage gjenstander, kan vinterklargjøring produkter kjøpes på forhånd og lagret. Det er ikke nødvendig å følge standard retningslinjer for å stenge bassenget. Hvis det var opp til meg, ville jeg svømme til snøen fluer.
House: Det er flere steg å ta for å forberede et hus for vinteren, slik som vinterklargjøring vinduer og rør, grave ut snøskuffe (avhengig av hvor du bor), lagt til et ekstra lag med fugemasse på dekk, og så videre. Disse tingene kan også være gjort som du ser passe, men enkelte elementer bør ikke stå for når det kalde været kommer.
Bil: Biler er ofte oversett når det kommer til endring av årstidene. Jeg personlig er en stor tilhenger av pre-flight sjekker for lange turer og grundig innsjekking ups våren og høst. Det tar kun noen minutter å sjekke bilens batteriet, dekk, slanger, og væsker. Dette er rutinemessige undersøkelser som bør gjøres på regelmessig basis, men er spesielt viktig når det kommer til kaldere vær. Kaldt vær kan fryse gass linjer, snap svekket slanger, og drepe et batteri. Neste gang du endrer olje, har disse tingene sjekket ut. Du kan også gradvis øke mengden frostvæske i radiatoren din slik at frysing opp vil ikke være et problem. Bare disse få skritt kan redde deg fra en katastrofe ut på veien og kanskje til og med redde livet ditt.
Hvis disse tingene er gjort litt om gangen, vil falle ikke virke fullt så overveldende. Mens naboene er ute rushing rundt å få alt gjort, kan du være hvilende på din chaise lounge sipping ett frostig glass lemonade.