Air Conditioner Vedlikehold tips

I dag, bruk av air conditioners er på vei opp, da temperaturen er stigende dag etter dag. Folk bruker dem på fulle når det trengs, men ikke ta skikkelig vare på den i off sesonger. Hvis du vil at klimaanlegget å være i en fungerende stat og har en holdbar liv, må du ta noen forholdsregler når det gjelder vedlikeholdet. Hvis den ikke blir vedlikeholdt skikkelig, kan det bli nedlagt, og som kan gjøre deg bruke en betydelig mengde penger på reparasjoner. Klimaanlegget vedlikehold er en enkel oppgave å utføre, og også en viktig en. Det vil ikke bare øke arbeidslivet på AC, men vil også holde et tak på strømregningen.
Før du følger noen klimaanlegget vedlikehold tips, alltid lese bruksanvisningen nøye. Produktet håndboken inneholder nødvendig vedlikehold opplysninger gitt av produsenten, som vil gjøre deg i stand til å forstå om de viktige deler og komponenter av klimaanlegget. Når du er godt informert om alle komponentene, er vedlikehold bare neste skritt foran.
Air Filter Utskifting og termostat sine Temperatur
Gjør det til en vane å skifte luftfilteret i henhold til anbefalingene gitt av produsenten i produktet manualen. Jo mer rimelig filteret, jo oftere du må erstatte det. Det er noen filtre som skal rengjøres en gang i måneden eller et kvartal. Opprettholde termostaten nivå ved en konstant temperatur, uavhengig av at du er hjemme eller ikke. Hvis temperaturen er den samme hele tiden, klimaanlegget må jobbe mindre for å gi kjøling. Det er en vanlig misforståelse blant noen mennesker at termostaten er temperaturen bør økes når du forlater huset. Hvis dette er gjort, vil ha AC å konsumere mer strøm for å kjøle rommet.
Kjøling Coils og Air Vents
Påse at kjølebatterier er rengjort og sjekket en gang i året. De kan vaskes ved å sette vann på dem med trykkstøtte. Men sørg for at enheten er slått av mens de gjør det. Pass også på at noen form for absorberende beskyttelse er til stede under avkastningen luftventilen. Hvis luft conditioners er ikke i en velholdt tilstand, kan vannet komme ut av disse luftinntakene.
Kompressor
Kompressoren komponenten må også holdes borte fra støv-og smuss. Du kan bruke en vannslange for å bli kvitt støvet. Ved å gjøre dette, kan du luftstrømmen til å arbeide mer raskt over kjøleribbene på komponenten. Da AC ikke trengs, som i vinter, bare dekke kompressoren med en klut som hindrer støv fra samler. Du selv må undersøke om slangen tilkoblingene har lekkasjer, og kondensatet røret er i stand til å renne fritt.
Sjekk om klimaanlegget panelene er skrudd fast. Hvis de ikke er, enkle stram skruene. Ved vinduet ACs, anbefales det at du fjerner dem når de ikke trengte flere måneder. Vindu ACs skal plasseres på vinduer som er minst utsatt for sollys. De som blir plassert i en nyanse trenger mindre strøm for å fungere effektivt. Du kan bruke planter eller busker å skyggelegge AC, men at de ikke blokkerer luftstrømmen.
Sammen med alle disse klimaanlegget vedlikehold tips, bør du også få klimaanlegget sjekket og undersøkt av en profesjonell tekniker fra tid til annen. Opprettholde det godt, vil bare resultere i mindre reparasjonskostnader og rimelig strøm regninger.