Hvordan gjøre Twist frisyrer

Elegant updo frisyrer har alltid vært den mest foretrukne typen stiler for formelle anledninger. Updos er spesielt populære som brude frisyrer. Vel, holde trender i håret mote og hårklipp endres med tiden. Fra bisarre to funky frisyrer mulighetene er uendelige. Men for formell eller semi-formelle sammenhenger, elegante vendinger legge til at mye trengte "vri" til ens hele utseendet! Lurer du på hvordan du gjør vri frisyrer? Ønsker du å prøve dette hjemme? Ta en titt på noen av disse enkle trinnene for vri frisyrer og med hjelp av en venn, kan du selv prøve ulike innovative metoder.
Trinn til Opprett Twist frisyrer:; Den franske vri er en elegant stil som du kan sport for noen spesiell hendelse. Her er fremgangsmåten for samme. Ved kort hår, kan du velge hair extensions.
Begynn med smoothening håret og hold den som en lav hestehale. Ved krøllete hår, må du kanskje bruke noen gel å forenkle lokker. Unngå å feste håret med et klipp eller hestehale holder. Deretter løfte håret til en høyde som per dine preferanser. Tvinn håret på det tidspunktet å slå den inn i en tykk rull. Når dette er gjort, ville du trenger å brette endene av håret under roll. Nå, tuck hele roll av hår mot innsiden delen. Husk å holde utenfor området av håret jevnere ut. Fortsett å brette håret til kantene er godt dekket. Bruk et sett med hår tilbehør til å feste samme. Bobby pins vil være nyttig for å sikre basen og legge til en rhinestone pin om en formell titt! Du vil trenge masse praksis for å kunne mestre disse trinnene for en perfekt hår vri!
Hvis du føler vri er ikke din type frisyre, deretter ta en titt på disse artiklene som vil gi deg flere ideer til stilige lokker! , Hårklipp Ideer og tips, Hårpleie, Kort frisyrer, med lange frisyrer, Ulike typer rettigheter •