Bad Decorating Ideas: Kids Baderom Dekor

De fleste av oss har hørt foreldre klager over at barna ikke børste tennene lenge nok, er alltid det travelt med å skylle hendene, eller de tar ikke en passende lengde bad. Kanskje feilen ligger i kjedelige badet plass, som gjør at barna vil ut raskere enn de kan komme i. Barn elsker en plass som er skreddersydd bare for dem og med riktig ungene badet interiør du kan få dem å følge deres daglige renslighet rutinemessig uten cribbing. Hva mer? Med den brede utvalg av barn bad design ideer tilgjengelig, kan du ha en eksplosjon gjøre det selv. Å ha sagt det, er det viktig å huske at det er ganske lett å gå over bord, mens dekorere en barneklubb baderom med forskjellige temaer og tilbehør. Det er imidlertid flere faktorer som må tas hensyn til samtidig å designe et bad for ett barn, med sikkerhet og selvstendighet fører listen. Her er en titt på noen bad dekorasjon ideer som barna ville absolutt elske.
Bad Decorating Ideas: Kids Baderom Makeovers
Planlegging for Sikkerhet
Det første trinnet i utformingen den perfekte se etter en gutt som badet er å ha en solid plan i hånden. Velg tema for badet vegg dekor, fargene til å bruke, og bakgrunnsbilder for den. Det opplagte ting å huske på er sikkerhet, selvfølgelig. Badet er et sted hvor mange ulykker, fra mindre til tragiske, kan skje. Så mens planlegging, ta hensyn til at countertops du velger har avrundede hjørner og kanter, å unngå dunket hodet, og krokene sporten avrundede tupper stedet for spisse seg. For å forhindre klatring forsøk, plassere håndklestativer på barnets høyde eller legge til en solid krakk med en skrens-bevis bunn. Det er en god idé å markere varmt vannkranen klart slik at barna kan styre klar, og slå din vannvarmer ned for å unngå utilsiktet skålding. Husk også å legge til "ingen slip 'bathroom matter med den nederste av badekaret. For de små barna som ennå ikke er potte trent, får et toalett klemme for kommode.
Designe Baderom
Badet dekorere ideer til dine små vil ikke bare basert på alder for ungen, men også bare hans eller hennes ønske. En god ide for å appellere til choosiest av ungdommene, er å involvere dem mens utformingen av badet. Du vil bli overrasket over deres entusiasme og den ville, fantasifulle ideer som de kommer opp med. Mens velge bad vegg dekor, kan du velge lyse, fargerike temaer og maling farger til linje veggen. I tillegg er det mange varianter av tapeter trims som har søt design på dem. De kan legge en morsom touch til en kids bad innredning. For de yngre barna, utforme prosjektet basert på deres favoritt tegneserier eller film tegn. For små damene, kan du innføre en ballett tema med frilly rosa aksenter, rikelig med bånd og blonder, eller en prinsesse tema med kronen papirkurv, komplett med et slott tannbørste holder. For guttene kan du velger et eventyrlig pirat tema eller et område cowboy stil. En sports tema eller en dinosaur tema ser ut til å aldri gå ut av stilen. For de eldre barna, prøv stranden tema, komplett med flip-flop tepper, kroker dusjforheng og Veggdekor, eller rockestjerne temaet med gitaren tannbørste holderen, rock band dusjforheng, og en disco ball lotion dispenser.
For å gjøre mest ut av barnas bad innredning, male veggene i en lys eller nøytral skygge og deretter spore et par bilder på veggen og male dem. Samtidig legge tilbehøret på badet, velge fra ungene badet sett som er tilgjengelige i butikkene, som passer til tema. Det er ingen ende på den lisensierte tegnet produkter som tannbørste innehavere, såpe retter, såpedispensere og håndklær som kan hjelpe deg å fullføre titt. Du kan også finne kid-vennlig bad lys på tonnevis av steder i byen. Sjekk ut den merkelige de med frostet nyanser!
Mens omfatter bad dekorere ideer, husk at dekorere til barn er ikke en evig slags ting. Etter hvert som barna blir eldre sine preferanser vil endres og du må starte på nytt med et nytt barn bad innredning. Så går alle ville og trendy, og nyt det før barna bli lei av designet. Inntil da, tenke på noen flere barn bad ideer slik du aldri eksos ideen din ressurs banken. Tro meg at de vil komme godt med når den lille jenta ønsker en ny filmstjerne tema, i stedet for henne kjedelig bamse bad!