Ideer for Pool parter

Tenker på å kaste en pool party i helgen? Deretter starter planleggingen for det fra nå. En godt organisert pool party er bundet til å være stor moro for dine gjester og dere! Pool partier er alle om å spille i vann. Vannsport, morsomme aktiviteter, god mat og et passende parti tema er alt du trenger å ha en eksplosjon. Her er noen spennende ideer til pool parter.
Ideer for Pool parter
Når det gjelder å organisere en fest, fest pynt kommer først. Ballonger er de beste valgene for pool party dekorasjoner. Du kan dekorere fekting, trærne og på sidene av bassenget med ballonger. Det er flott å la noen ballonger i vann. Fyll ballonger med litt vann og deretter blåse i lufta. Dette vil gi deg ballonger som flyter elegant på vannet, gi din pool party en frisk og fargerik look. Hvis du planlegger en pool party for barn, kan du legge til dekorasjoner noen søte små leker og lar dem flyte på vannet. Du kan også bruke svamp kapsler som utvider ta figurer vann skapninger. Du kan dekorere omgivelsene av bassenget med lett tilgjengelige pynt materiale som streamere, ballonger, strand baller og festoons legge til utseendet av partiet.
Organisere noen interessante spill gjør poolparty enda mer spennende. Du kan organisere en mini vannpolo eller spille passerer-the-pakken i vann. Du kan la barna leke med ballonger og leker venstre flyter i vann. En spennende spillet kan være med å dele deltakerne inn i to lag og be hvert lag å ta tak i størst mulig flytende gjenstander fra bassenget. Det laget som klarer å samle de fleste av dem er vinneren. Et annet spill kan være å plassere isbiter i bassenget og ber hver enkelt av deltakerne å plukke så mange terninger som mulig og plassere dem i en kurv holdt utenfor bassenget. Du kan legge til moroa ved å gjøre det en regel å plukke kuber eller til flytende objekter med en fot eller noe som gjør dem holde kuber i munnen!
Mat og musikk er en integrert del av helt enhver fest! Når det kommer til pool partier, ordne med litt varme næringsmidler. Rykende varm suppe etterfulgt av noen fresende startere er gode valg for en pool party meny. Grillet smørbrød og grillet grønnsaker kan tjene som noen av de beste matvarer for en pool party. Musikk er den viktigste akkompagnement på en fest. Beach musikken passer godt for en pool party. Har noen rocking musikk som spilles i hele partiet for å muntre dine gjester opp. Velg den type musikk som er rettet mot aldersgruppen av gjestene deltar på festen.
Be dine gjester å få sine egne håndklær og minne dem på å få et par ekstra klær. I tilfelle det er små barn delta på festen, kan du be gjestene ta med i sine egne redningsvester. Som vert, er det anbefales at deg å holde noen redningsvester på lager for gjestene. Også arrangere en solkrem lotion til dine gjester. Som en pool party er ofte en utendørs party i vann, er det viktig for deg å ta alle sikkerhetstiltak.
Plasser alt det tørre materialet, ekstra klær, håndklær som også maten og musikken systemet vekk fra vann, slik at du ikke risikerer disse elementene til sprut vann.
Sist men definitivt ikke minst deler av et parti, er invitasjonen, og takk kortene! Å lage en liste over gjester du har tenkt å invitere til pool party, lage kort passet til festen temaet. Hvis du ønsker å være kreativ, kan du gi kortene, figurer av vann leker eller vann gear slik at de passe med partiet temaet. Gjør søt liten takkeside kort for gjestene takke dem for å dele glede.
Pool parter kan være morsomt hvis det planlegges godt og med tilbørlig hensyn til sikkerheten. Vannsport og lignende enklere spill er sikker på å legge til moro og spenning pool party. Velg en av pool party ideer gitt her og har en gyngende fest. Når fikk du sier, du har en?