Home Breathalyzer

Alkoholisme eller alkohol avhengighet, er en av de store bekymring for at foreldrene ansikt med sine teenage barna. Per "Centers for Disease Control and Prevention", alkohol rangerer først blant de mest brukte og misbrukte narkotika i USA, og ca 11% av den totale alkoholforbruket utføres av personer i alderen mellom 12 og 20. Overdreven drikking kan ha mange uønskede effekter over et individs fysiske så vel som mental helse, og også på personer knyttet til ham / henne. En av de mest negative effekten av å drikke, er de ulykker forårsaket på grunn av kjøring under påvirkning av alkohol, som kan ha mange juridiske implikasjoner bortsett fra å være farlig og livstruende.
En måte å holde en fane på drikkevanene dine familiemedlemmer, er å kjøpe et hjem Breathalyzer. En Breathalyzer er en enhet som gir en nøyaktig telling eller lese, av mengden av alkohol i et individs blodet. Det etterlater ingen mulighet for et argument eller debatt, på spørsmålet om overdreven drikking av en person, da det gir rask resultater og er veldig nøyaktig på det. Det har vist seg å være svært effektiv i rettshåndhevelse prosedyrer og nå enda foreldrene finner det svært nyttig i å overvåke sine barns alkoholvaner. Et hjem Breathalyzer kan gjøre det mulig å unngå de juridiske konsekvensene av kjøring under påvirkning av alkohol.
Hvordan gjør en Home Breathalyzer arbeid?, Mekanismen bak et hjem Breathalyzer er enkel, og det varierer avhengig av hvilken type Breathalyzer brukes. Det fungerer ved å beregne den totale mengden alkohol i den enkeltes blodet. Når alkohol er fortært, det er absorbert av vevet i mage og tarm og er ikke fordøyd. Vil ta et Breathalyzer test må den enkelte blåse i et kammer til stede i enheten. Hvis en infrarød spektrofotometer brukes av apparatet, skanner den prøven, identifiserer alkoholinnhold på den og deretter beregner sin andel innhold. Hvis en håndholdt Breathalyzer brukes, fungerer det ved hjelp av elektrokjemiske brenselcelleteknologi å identifisere alkohol i prøven elementene. Lesningen eller resultatet genereres av Breathalyzer er basert på forholdet pusten alkohol til blodet alkohol, som spenner alt 1700 til 2400. Lesingen gir prosentandelen av blod som inneholder alkohol og den juridiske grensen for å kjøre er under 0,08%.
Bruker av et Home Breathalyzer, ta en Breathalyzer test på et hjem Breathalyzer, kan du avgjøre om du virkelig er i stand til å kjøre eller ikke, som til slutt gjør det mulig å unngå juridiske problemer knyttet til kjøring under påvirkning av alkohol. Ber barna å ta en test Breathalyzer, vil la deg ta de nødvendige tiltak i tilfelle de har drukket alkohol overdrevent eller advare dem i tilfelle du føler at de utvikler en vane å drikke. Hjem breathalyzers kan være svært nyttig når du har fest hjemme. Dine gjester kan ta en Breathalyzer test på din hjemme Breathalyzer, som vil gjøre dem i stand avgjøre hvorvidt de skal kjøre hjem. Du kan også benytte seg av hjemmet breathalyzers som en personlig Breathalyzer, og bære den sammen mens han gikk på fester, funksjoner og andre anledninger, hvor du føler at du kanskje må ta en Breathalyzer før du kjører hjem. Hjem breathalyzers kan tjene som gode deterrents til alkoholisme, alkohol avhengighet og alkoholmisbruk, blant familie og kjære, og du kan ta tidlig skritt i å forebygge disse problemene. De har også hindre dødsulykker forårsaket på grunn av kjøring under påvirkning av alkohol.
Hjem breathalyzers er lett tilgjengelige under ulike merker og i ulike modeller. De er rimelige, effektive og oppfordrer ansvarlig kjøring blant alkohol forbrukerne.