Slik installerer en gass vannvarmer

Gass vannvarmere er ett, og en økonomisk raskere måte å varme vann. Selv med en høyere pris på forhånd, gass varmtvannsberedere koster omtrent halvparten så mye å drive som konvensjonelle elektriske varmtvannsberedere. Alt du trenger er en transporteres naturgass stikkontakt, ett kaldt vann, et røykrør tilkobling for å bære bort de skadelige gassene, og du er klar til å rulle. Som et spørsmål om faktum ved å gjøre det selv kan du få ned kostnadene ved varmtvannsberederen installasjon av ganske betydelig beløp. Imidlertid forsøker en gass vannvarmer installasjon vanligvis krever litt avløp kunnskap. Det første trinnet for å installere en gass varmtvannsbereder er å sjekke produsentens retningslinjer. Hvis du allerede har en varmtvannsbereder og må få den erstattet, eller ikke har noen avløp erfaring og lurer på hvordan du installerer en gass vannvarmer på egen hånd, følg deretter fremgangsmåten nedenfor
Gass vannvarmer Installasjon: A Step-by-Step Installation Guide
Det første trinnet innebærer å måle sentrum-til-senter dimensjon mellom varmt og kaldt vann rør, på toppen av varmtvannsberederen, for å sikre at den nye ovnen har samme dimensjoner. Hvis du allerede har en varmtvannsbereder, og deretter slå av gass-og vannforsyning. Deretter tømme tanken ved å feste en hageslange til avløpsventilen. Nå slår på en varm vannkranen for å tillate luft inn i systemet.
Det neste skrittet innebærer kobler verktøyet linjene ved hjelp av to rør skiftenøkler. Gassen linjen er frakoblet ved unionen montering, dersom røret er galvanisert eller på flare montering, hvis gasstilførselen linjen er kobber. Nå koble fra vannet linjene over tanken. Dersom røret er loddet, bruk en baufil eller slange kutter, å kutte røret rette linjene. Når gamle varmtvannsbereder er drenert og frakoblet, er du klar for en ny installasjon.
Installere en gass varmtvannsbereder er en to person jobb, så etter å ha fjernet de gamle enheten, har en assistent last den gamle berederen på apparatet dolly og fjerne den. Nå flytter det nye gass varmtvannsberederen på plass. Husk å plassere den på et sted med minst seks inches klaring rundt den for ventilasjon, med fri adgang til brenner og kontroller. Bruk en torpedo eller vater på siden av varmtvannsberederen og nivå den med plast shims, til enheten er rett opp og ned.
Nå installerer varmen fellen beslag ved å pakke berederen varme rørgjenger, med en Teflon tape. Siden disse armaturene er retningsbestemt, må de være riktig installert. Fest den blå kodet beslag til kaldt vann innløpet, med pilen vendt berederen, og den røde kodet beslag til varmt vann innløpet, med pilen vendt utover. Use pipe skiftenøkler å stramme beslag.
Det neste trinnet innebærer installering av vann linje tilkoblinger, ved å måle og kutte vannledningen forbindelser til lengde og kobler dem. Det er visse butikker der pre-sized lengder er tilgjengelig i området. I tilfeller der den nye varmtvannsberederen innløp og utløp åpninger ikke stille opp nøyaktig med den gamle avløp, bruke fleksible kobber forsyningslinjer.
Når vannet linjer er installert, er det på tide å installere drivstoff kilde ved å koble gassen linjen til gassbrenneren reguleringsventilen, ved hjelp av fleksible gassledninger.
Sjekk for gasslekkasjer. Børsting på, ett såpevann på gassen unionen og all gassen leddene, og se etter bobler. Hvis det er en lekkasje så bobler dannes på overflaten.
Neste skritt innebærer feste røkrør, ved å koble utkastet omkasteren over berederen flue. Sjekk produsentens anvisninger og lokale koder for å installere røykrøret.
Når alle tilkoblinger er på plass, fjerner brenneren access panelene. Deretter dreier du bryteren på toppen av styringsboksen, til "pilot" posisjon og holde en peis match lyset, piloten access åpningen. Hold reset knappen på kontrollboksen i noen sekunder, etter at piloten antenner. Nå kan du skru på knappen og høre brenneren antennes. Når du er ferdig, setter du brenneren tilgangspanelet og sette temperaturen i vannet til ønsket nivå.
Det er få ting som skal holdes i bakhodet, før du kan begynne gassen varmtvannsberederen installasjon. Hvis du bor i et jordskjelv-sonen, så varmtvannsberederen skal være beskyttet av en seismisk avstiving, laget av 20-gauge metallplater stropper, på tanken. Hvis du fremdeles lurer på hvordan du installerer en gass vannvarmer på egenhånd og har noen problemer mens de gjør det, så raskeste og sikreste måten er å få det gjort av en rørlegger profesjonelle. Husk også å passe på at du følger VVS koder. En god ide for sikre dette, er ved å kalle en rørlegger inspektør å finne ut kommunale tillater kravene, og eventuelle andre konkrete kriterier som de kan ha.