Rengjøre Cultured Marble - Hvordan Clean Cultured Marble

Helstøpt marmor er laget av marmor støv og høy styrke polyester harpiks i en prosess som involverer flere trinn. Det er vanligvis sterkere enn vanlige marmor og er mye brukt i badet overflater og produkter som dusj panner, badekar, forfengelighet topper, dusj omgir og baser. Selv om de er holdbare og hardt, trenger de riktig stell og vedlikehold for å vare flere år. Rengjøring helstøpt marmor er ikke veldig vanskelig, men man trenger å vite om hva som bør eller ikke bør brukes på dem, for å unngå mulige skader. Dette skyldes at bruk av feil produkter til rengjøring helstøpt marmor kan føre til betydelige skader, spesielt på gelcoat som formidler den strålende glasur til disse produktene. Her er noen tips om hvordan du rengjør helstøpt marmor.
Hvordan Clean Cultured Marble
Regelmessig rengjøring er den beste måten å holde helstøpt marmor fri for flekker, såpe avskum og skitt. Hvis det er mulig, overflødig vann fra dusjen basen og omliggende områder bør bli presset ut etter hver dusj for å hindre vann flekker. For vanskelige vann flekker, kan du bruke eddik til rengjøring av overflaten av helstøpt marmor. Eddik kan også brukes til å fjerne såpe avskum uten å skade forseglingen. Spray litt eddik på overflaten og la den forbli på en gang, rundt en halv time. Skyll flaten med friskt vann, og tørk med en myk, fuktig klut. Bruk aldri varmt vann seg på overflaten av helstøpt marmor, selv for rengjøringsformål.
Bruk av sterke rengjøringsmidler som skrubbing svamper, skurepulver, og stålull burde unngås, da de kan ripe overflaten. De kan også skade forseglingen påføres på overflaten av kultiverte marmor. I stedet kan du bruke en mild såpe eller vaskemiddel rengjøringsmiddel eller en alt rengjøringsmiddel til daglig rengjøring av marmor flater. Bare spray støvsugeren på overflaten og tørk forsiktig med en myk og fuktig klut. Bruk av vaskemidler som inneholder sterke kjemikalier som syrer, er ikke tilrådelig. Rengjør aldri, helstøpt marmor, uten først å fukte flaten.
For å fjerne gjenstridige flekker fra helstøpt marmor, kan du kreve en hardere renere. Mange foretrekker å bruke terpentin, tynner eller rødsprit på en slik situasjon. Men før du bruker slike produkter, de bør prøves på et lite iøynefallende område for å unngå store skader. Du kan også ta hjelp hos en profesjonell eller produsenten av produktet for å avklare tvil om bruk av slike stoffer på helstøpt marmor produkter.
Stell og vedlikehold av helstøpt marmor
Your helstøpt marmor kan tidvis kreve voksingen skal beholde sin glasur og glans. For polering helstøpt marmor, både bilvoks and countertop voksen kan brukes. Så hvis du føler at din helstøpt marmor produkter har blitt kjedelig, så voks dem å gjenopprette den opprinnelige glasur. Silika Vann og produkter er også egnet for polering dei. Husk at helstøpt marmor er sårbar for riper og bulker. Derfor, ta nødvendige forholdsregler, og ikke slippe noen tunge gjenstander på dem. Du må ikke utsette dem for sterke kjemikalier og til og med varmt vann. Små bulker på flater kan lett bestrøket med voks, men for alvorlige skader, vurdere hjelp av en profesjonelle.
If vedlikeholdes riktig, kan helstøpt marmor være ganske holdbare og kan vare i flere år. Riktig renhold er også en vesentlig del av daglig stell og vedlikehold, noe som kan bli effektivt utført ved å følge disse enkle tips om hvordan du kan rense helstøpt marmor.