Best Høytrykksspyler for hjemmebruk

Hvis du vil velge den beste høytrykksvaskeren for hjemmebruk, må du vurdere dine behov og hvor mye renhold som du må utføre, eller som du vanligvis utfører på jevnlig basis. En høytrykksvasker sparer ikke bare tid og innsats, men også viser seg økonomisk, ettersom det sparer kostnadene ved å ansette en faglig hver gang du ønsker å rengjøre.
Best Høytrykksvaskere
Høytrykksvaskere kjøres på strøm, gass og diesel. Nå la oss ta en titt på noen av de beste høytrykksvaskere for hjemmebruk, er tilgjengelig i dag.
Elektrisk Høytrykksspyler for hjemmebruk
Elektrisk Høytrykksspyler; En elektrisk høytrykksvaskeren vil være det beste høytrykksvaskeren for hjemmebruk. Grunnen til dette er at den kjører på strøm, og derfor ville vedlikeholdskostnader av denne høytrykksvaskeren be forholdsvis lavt. En annen fordel med denne høytrykksvasker er av ikke-forurensende art, på grunn av at det er elektrisk. Denne høytrykksvaskeren er ideell for rengjøring oppgaver på en husholdning nivå. Kostnaden for dette høytrykksvasker er rundt $ 280.
Light Duty Washer; Dette er en annen høytrykksvaskeren som faller ned i elektriske høytrykksvaskeren kategori. Denne høytrykksvaskeren utøver et trykk på 1400 psi (pounds per kvadratcentimeter) og kan brukes til ikke-så-tunge jobber som vasker en bil eller sykkel. Det lave trykket vil forhindre skade på bilen male og dekk. Videre er dette et bærbar, og en lett-in-vekt maskin. Dette vil koste rundt $ 130.
Diesel Høytrykksspyler for hjemmebruk
Skid Style; Denne diesel høytrykksvaskeren har ett strømningsrate av 4 - 5 gpm (gallon per minutt) og kan utøver et trykk på ca 4000-5000 psi. Skli stilen er en tyngre maskin og veier rundt 300-500 kg. Å være en maskin uten hjul, er denne høytrykksvaskeren mest egnet for store og åpne innendørs områder og lastebiler, da disse må rengjøres regelmessig med en power vaskemaskin. Dette vil normalt koste rundt $ 8000 - $ 13,000.
Vognen Style, A diesel skiven er å foretrekke hvis du trenger mer kraft og fart til rengjøring. Handlevognen stil er et av de mest berømte høytrykksvaskere for hjemmebruk. Handlevognen stil høytrykksvasker veier 185-300 kg, utøver et trykk på ca 2500-3000 psi og har en flow rate i området på 3 - 4 GPM. Dette produktet er hovedsaklig ment for utendørs rengjøring aktiviteter. Prisen på denne type høytrykksvaskeren vil være rundt $ 3000 - $ 4000.
Gass Høytrykksvaskere for hjemmebruk
Medium Range Gas Høytrykksspyler; Denne høytrykksvaskeren er et annet godt alternativ for husholdningsformål. Kraften i denne høytrykksvasker er 2600 psi kombinert med en strømningshastighet på 2,3 gallons per minutt. Motoren og drivstoff system av denne høytrykksvasker er funnet å tilfredsstille selv de tøffe utslippsstandardene i California. Å være en gass-modell, må denne høytrykksvaskeren to opprettholdt med mye omsorg. Prisen er rundt $ 400.
Kostnadseffektivitet Gas Høytrykksspyler; Denne høytrykksvaskeren er en effektiv maskin med 2600 psi. Det er kraftigere enn en elektrisk høytrykksvaskeren. En annen fordel med dette trykket vaskemaskinen er at den starter med letthet, og viser seg å være nyttig for en lang periode dersom det er opprettholdt med forsiktighet. Det er imidlertid funnet å være mer forurensende i forhold til andre høytrykksvaskere. Det ville koste rundt $ 250.
Petrol Høytrykksspyler; Et bensin vaskemaskinen er vanligvis lettere i vekt og veier rundt 18-20 kg, og har en rekyl antenner system. Det er generelt foreslått for husholdningsbruk og industriell bruk. Noen av funksjonene i bensinen vannstrålen er trykket slangen opp til 5m, pistol, en justerbar dyse, etc. Motoren Kapasiteten er 81 cc og det ville koste rundt $ 250 - $ 300.
Dette er noen av de beste høytrykksvaskere for hjemmebruk samt industriell bruk tilgjengelig i dag. Nå er opp til deg å velge høytrykksvaskeren av ditt valg. Du kan selv se og studere noen høytrykksvaskeren vurderinger i denne forbindelse. Størrelsen på området som skal rengjøres, hyppigheten av bruk, skal vedlikeholdet kostnader og den totale kostnaden blir tatt hensyn til før du velger noen av disse høytrykksvaskere.