Building rullestol ramper - Hvordan bygge en rullestolrampe

Trappen er et stort hinder for folk som er bundet av rullestol. De trenger andre mennesker for å løfte dem fra ett sted til et annet selv for å utføre grunnleggende oppgaver. Dette ikke bare gjør dem avhengige av andre, men også vondt deres selvfølelse. Ved å bygge en rullestolrampe, kan vi hjelpe disse mindre heldige menneskene i stor grad. Så, hvordan bygge en rullestolrampe?
Prosedyre for Building rullestol ramper.; Denne prosedyren overholder de Americans with Disabilities Act mandater.; I noen byer, er en tillatelse som kreves for å bygge rullestol ramper. Kontakt kommunestyret kontoret for å sjekke om du trenger en. Få det før bygge rampen.
Trinn 1: Først definerer lengden på rampen. For hver 12 inches av lengden på rampen, skal nedover skråningen ikke være mer enn 1 tomme. Beregn høyden på overflaten at rampen vil være fører til, i inches. Multipliser dette tallet med 12. Den resulterende vil gi deg minimum lengde på rampen skal bygges. Du kan ikke bygge en rampe kortere enn denne lengden. Overskridelse av denne lengden er imidlertid tillatt. Mens bygningen rullestol ramper, sørg alltid for at rampen leder til oppkjørselen eller fortauet for å lette den personen sitter på stolen for enkelt å bruke den.
Trinn 2: Merk lengden og bredden på området der du skal bygge rullestolrampe. Bruk et blunk kalk for å gjøre markeringene. Bredden på rampen skulle ideelt sett være om lag 45 inches, selv om, er 36 inches minstekravet.
Trinn 3 Mark steder på linje der innleggene støtter rampen settes opp. Stolpene skal være på en avstand på 48 inches fra de andre, og de bør være til stede på begge sider av rampen. 24-tommers dypt hull skal graves på de avmerkede stedene, der innleggene skal føres opp.
Steg 4: Nå kutter innlegg slik at de utvider 24 inches under bakkenivå og stiger 36 inches over overflaten av rampen. Bruk 4 av 4 boards å reise innleggene støpe inn i rommet rundt innlegg til gjøre dem intakt. Forsikre deg om at oppført innleggene er nøyaktig loddrett mot bakken.
Steg 5: Neste trinn er å bestemme plasseringen av de skjenker skal festes. Fra og med den høye enden av rampen, bestemme posisjon på innlegget som er på samme nivå som overflaten som fører til rampen. På 2,75 inches under dette nivået, gjør en merking på innsiden og utsiden av innleggene til å betjene den plassen som vil være påkrevd av gulv. Gjennomføre denne prosessen for hver post som du går ned rampen samtidig som merker på hver post, bare litt under den forrige, for å imøtekomme til avstanden som vil bli okkupert. Dette trinnet oppretter en tomme skråningen som ble diskutert i trinn 1. Hvis dette prosessen er korrekt fulgt, vil du ha merker på hver innlegg som er fire inches under merket på forrige innlegg.
Trinn 6: Nå lage 2 av 4 inches stud skjenker og koble dem til de innleggene slik at det er en side bord på hver side av hvert innlegg. Drive en eneste spiker igjennom buffeten og innlegg for å feste dem til hverandre. Bare en eneste spiker er brukt akkurat nå, slik at du kan justere den senere hvis nødvendig, etter å spikre den andre skjenker. Til slutt, sikre at minst 2 til 3 neglene har blitt hamret inn på hver side bord til å feste den sterkt på innleggene. Sikkerhet er svært viktig når du bygger rullestol ramper.
Trinn 7: Denne gangen bruke 2 med 4 inches pigger for å lage bjelkelaget. Lengden på bjelkene bør være nok til å utvide fra en side av rampen til den andre siden. Plassering bordene horisontalt øverst på skjenker, spiker dem på riktig måte. Disse bærebjelkene må plasseres slik at de er plassert på hver 24-36 inches ned lengden på rampen. Disse bærebjelkene må også være tilstede i hver ende av rampen og ved hver kant.
Trinn 8: Ved hjelp av en sirkelsag, start å kutte kryssfiner stykker for bygging gulvet i rullestol rampe. Skjær bitene til lengde og spikre dem i bjelkene bruke kortere spiker. Plassere flere spiker i hver bjelke slik å unngå knirk i tre.
Steg 9: Dette trinnet omfatter bygningen siden skinnene. Stolpene må bores i bakken slik at lengden strekker ca 36 inches over overflaten av rampen. Styrene i størrelse 1 med 4 blir deretter festet til innlegg av riktig spikrer dem til det. Dermed sidegrinden er bygget.
Rullestolrampe Bygningen er derfor en intrikat oppgave, men er verdt innsatsen. Prosedyren forklart ovenfor er den vanligste årsaken for å bygge rullestol ramper. Men, må du kanskje gjøre noen modifikasjoner til denne prosedyren, avhengig av beliggenheten, hvor rampe skal bygges. Modifikasjoner kan også være nødvendig dersom rampen skal bygges inne. Men, skal ikke under noen omstendigheter sikkerhetstiltakene bli svekket, mens bygge en rullestolrampe. Håper denne artikkelen hjelper deg bringe smiler på mange ansikter.