Palm Tree Typer

Palmer tilhører Palmae familie, og er eviggrønne (for det meste tropiske) trær. Vanligvis er disse trærne er single bagasjerommet trær med blader som er fjær eller vifte formet. Disse trærne er de mest lett å skille av alle palmen typer og er tilgjengelig i form av over 2500 palm treslag. Disse trærne er populært brukt til å pynte bassenger, bakgården retreater, spa, osv. for å få til en fortryllende tropisk utseende. De større håndflatene brukes for å legge dramatiske uttalelser i landskapsforming, mens de mindre håndflatene dyrkes nesten overalt i containere.
Typer av Palm Trees, Palm trær er adskilt i to typer avhengig av deres blad struktur. De to typene er håndformet og finnete, hvori håndformet type funksjonene, blir strukket ut fra et sentralt punkt som fingre. The finnete type, derimot, har separate brosjyrer som strekker seg fra det sentrale stammen sin side. Dessuten, den grunnleggende segregering avhengig av bladet type, palmene også variere i hvor kaldt hardføre de er og hvor høy de vokser.
Håndformet Type; Frue Palm Trees: Denne typen palmer ser mer ut som bambus klumper, og er den korteste av håndflaten tre typene modnes til en høyde på 4-8 meter. Disse trærne helst skygge til filtrert lys og har kapasitet til å tåle temperaturer på 22 grader Fahrenheit. Disse palmene har badebukser med grove, mørke dekkplater og dype grønne blader. Den hendige størrelsen gjør dem til en favoritt innendørs plante valg. Disse håndflatene foretrekker masse fuktighet, spesielt i de varme sommermånedene.
Kål Palm Tree: Denne typen omfatter palmer som er godt egnet å bruke som rammer trær eller som street plantings. Disse trærne er ideelle for seaside flekker og kan skyte i været til høyder på rundt 90 fot som gir et strålende utseende. Kål palmen er staten treet i Sør-California og Florida. Videre gjør det også sin tilstedeværelse på Floridas store segl og Sør-California's flagg. Kål palmer funksjonen små, skinnende, grønn til svart frukt og vokser godt i myrer, kystnære områder og sumper.
Florida Silver Palm: Disse palmene er vanligvis brukt til dekor i flere landskap design. De er motstandsdyktig mot tørke med høy salt toleranse, det er derfor de er begunstiget som seaside valg. Disse trærne kommer til en høyde på 25 fot og har store, vekslende, spre blader som er trangt på toppen av treet.
Washington Palm Trees: Disse palmene er raskt voksende, høy, landskap håndflatene. Også kjent som den meksikanske fan håndflaten, disse er innfødt til den meksikanske ørkenen, hvor de har en tendens til å vokse nær permanent, overflatevann kilder. I de nordlige deler av Florida, er dette palm ganske hardfør, tåler temperaturer flere grader under frysepunktet, uten å møte nevneverdig skade.
Pinnate Type; daddelpalmer: Disse flerårige trær er generelt høye trær med lange fjærlett løv, faller mot danne mønstre på tre bagasjerommet. Kvinne daddelpalmer begynner å bære datoer når de delta i en alder av fem år (gjennomsnitt) fra tidspunktet for avlegger planting. Den fantastiske datoene vokser i store klumper på toppen av den tykke daddelpalme badebukser. Daddelpalmer oppnå en alder av nesten 150 år, og er perfekt prøver å vokse langs veier og gater i radene.
Royal Palms: Disse palmene er utsmykket med palmer en majestetisk luft, og kan oppnå høyder på rundt 100 meter. Disse typer palmer er innfødt til sypress myrer og krever rikelig vanning og solrike forhold. Disse elegante trær har salt skyll og er trassig til vinden. Den beste delen om dette palm er at nesten alle delene kan brukes, i noen eller den andre veien. Royal håndflatene er egnet for dekorere veier, slik stammen er ugyldig av greiner.
MacArthur Cluster Palms: Disse palme typene er godt egnet til å vokse i drivhus og innendørs hager. De vokser i klaser, og dermed blir også referert til som klynge palmer. MacArthur cluster håndflatene er innfødt til Australia og vokse godt i indirekte sollys (lav til å lyse) fra øst / vest / sør. Disse palmer oppnå en høyde på ca 25 fot.
Butia Palms: Disse palmer nå en høyde på 10-20 meter ved forfall. De har lys grønn til blågrønn finnete blader, som er ca 2-4 m lang. Butia palmer er en sakte voksende variasjon. Bladene har en lys grønn til blågrå. Disse håndflatene er en av de mest hardføre palmer fjær, da de kan tåle temperaturer så lave som?10 grader C.
Queen Palm Trees: Disse elegante, tropiske palmer trær er innfødte til Sør-Amerika og er en av de mest brukte palmer i verden. De er dyrket i gatene og parkene i tropiske og subtropiske strøk, og kan også dyrkes som potteplanter. Queen palmer kan oppnå en høyden på 50 fot, og under vår tid, er iøynefallende Blomsterstanden produseres. Glorious gule blomster vises i lange klaser henger ned fra treet. Queen håndflatene kan moderat tåler tørke, og også følsomme for orkaner, sterk vind.
Ovennevnte typer palmer er bare toppen av isfjellet. Det finnes utallige varianter av palmer som vokser over hele kloden. Disse palmer er perfekte å tilveiebringe den tropiske ser nær svømmebassenger, spa og retreat sentre. Avhengig av miljøforholdene i regionen, kan man velge riktig palmen type.