Rengjøring Granite Benkeplater

Granite kjøkken countertops legge mye til stilen på kjøkkenet dekor. Videre er de svært lite vedlikehold. Rengjøring granitt countertops er en enkel oppgave og hvis du gjør en vane rengjøring dem hverdagslige, vil du har din granitt countertop skinnende årevis. Egentlig, hindrer granitt fra å få stained er viktigere enn rengjøring granitt countertop.
Hvordan Clean Granite Countertops
Rengjøring Granitt Benkeplater Daily; Rengjøring granitt benkeplater på daglig basis, hindrer smuss eller skitt i å bli sittende fast på den. Spare noen minutter hver natt for kjøkken renhold og rengjøring granitt countertops. Alt du trenger er en granitt renere eller en mild såpe løsning og et stykke av myk klut. Granitt renere er effektivt samt rimelig. Ta en liten mengde renere på et stykke klut og gni det forsiktig på countertop din. Hvis du bruker såpevann, så sørg for å skumme godt og vask av alle spor av såpe fra benkeplaten.
Fjerne Flekker fra Granite Benkeplater; Fjerne flekker så tidlig som mulig fra granitt countertops er maktpåliggende å unngå radering av granitt. Granite simpelthen ikke kan tåle flekker av sitron eller andre sitrusfrukter og sure substanser liker eddik. Resten av flekker er forholdsvis lettere å fjerne. Hvis du har fettflekker sånn av melk eller fløte deretter skrape av overflødig rester og anvende blanding av Zalo renere og vann på flekken. Blot løsningen fra flekken med en papir serviett og gjenta prosedyren et par ganger. Mens håndtere vanskelige flekker, mix 2 ts av flytende såpeløsning med 1 ts mel. Påfør blandingen på flekken og dekke det med en plastfolie. La det bli der over natten. Sikles av neste morgen. Organisk stains som den om frukt eller kaffe kan fjernes ved hjelp av hydrogen peroxide. Bruk av 12% hydrogen peroxide med ammoniakk kan hjelpe kvitte seg med organiske flekker. Blot overskytende løsningen med hjelp av papir servietter. For fjerning av flekker slik som vin, eller blekk markør søl, må du ta hensyn til fargen på granitt din. Flekker fra mørke granitt kan fjernes hjelp aceton eller lakk tynnere, mens de av lysfarget granitt kan fjernes hjelp hydrogen peroxide. La disse løsningene på granitt countertop i ca 30 minutter, før skylling dem av med rent vann.
Resealing Granitt Benkeplater, Granitt benkeplater er utsatt for mye varme på grunn av matlaging på dem. Derfor pleier fugemasse for å gå av etter noen tid. Ideelt, bør du reseal granitten countertop hvert 2 år. Det anbefales å bruke en ikke-giftig tetningsmiddel på matlaging områdene. Du kan spørre granitt kjøkkenbenken installatøren å anbefale navnene av ikke giftig tetningsmidler.
Granitt countertops er veldig slitesterk og robust. Hvis du tar skikkelig vare på granitt countertops så kan du forvente at de skal beholde sin lyse i flere år. Riktig omsorg omfatter, rengjøring granitt countertops på daglig basis og resealing den hver to år.