Slik installerer Laminat countertop

Hvis du planlegger et større hus remodeling fungerer, så må du ha definitivt tenkte å installere en ny laminat kjøkkenbenken. Ingen kjøkken remodeling plan kan gjennomføres uten bestemmelser for laminat benkeplate. Laminat benkeplater er en uunnværlig del av kjøkken innredning og derfor bør de være valgt med stor omhu. Når du har slått seg ned for mønster, design (og) farge på countertop, er det på tide å få dem installert.
Slik installerer en Laminat countertop, Følgende er fremgangsmåten som vil hjelpe deg å installere laminat benkeplater.
Forberedelse av Surface, du trenger ikke fjerne den eksisterende laminatet ark å installere den nye. Fjerne gamle laken er en tidkrevende oppgave, og det kan også skade underlaget. Derfor holder de gamle laminat som den er, hvis den er intakt. I tilfelle er det løs eller skadet, kan du fikse noen hardwood kryssfiner over det, for å forberede en jevn overflate. Tøm overflaten flekker, maling, lakk osv. og gjøre den ren. Gni den med sand papir som gjør det grovt, siden lim fungerer bedre for grove overflater.
Tar Målinger; Tar målinger før du installerer laminat benkeplate er den vanskeligste delen i hele prosedyren. En liten feil i utregningen kan føre til stor skuffelse som hele modellering arbeidet kan gå for en kaste. Derfor, ta nøyaktige målinger, særlig rundt vask og nytte åpningene. Se etter hvor rett av veggen, hvis du finner dips eller buer, sørge for konturene på laminat sheet. Tegn en skikkelig skisse med alle målinger på plass.
Skjæring Laminat Ark, Når, er du klar med skisse og nøyaktige målinger, er det på tide å kutte laminat arkene ifølge målingene. Du kan bruke alle typer sag, som en sirkelsag, sabelsag, håndsag eller et verktøy kniv til å kutte laminat arkene. Dekk til området som skal klippes med maskeringstape, slik at den ikke chipping. Tegn en linje, der arket skal kuttes. Legg igjen en margin på få centimeter for å imøtekomme feil, hvis noen.
Pre-Installation Aktiviteter, Slå alle kjøkkenapparater rundt arbeidsområdet. Ta alt som er festet til benken. Lukk vannforsyning og ventilene under. Fjern avløpsrør og atskilt vasken i benkeplaten.
Påføring av limet, bruk en kontakt sement, eller av lim til å feste laminat til benkeplaten. Ta en pensel og påfør 1-2 lag med lim på overflaten, samt på baksiden av laminat arkene. La limet tørke skikkelig. Men, pass på at den ikke tørt, da dette kan svekke bånd.
Installere Ark, The limstyrke av limet er ca 50-70% under den første kontakten. Derfor må plassering av arkene gjøres med største forsiktighet. Plasser noen tre strimler eller dowel stenger på overflaten, og plasser store laminat sheet på dem. Juster til du finner den perfekte posisjonen. Fjern tre striper fra under og trykk på arket mot overflaten. Gjøre omfattende bevegelser, slik som å kvitte seg med noen bobler eller luft hull. Da utøver likt trykk på arket, og smører den på endene.
Arbeider opp kantene; Du kan pute kantene med plast eller gummi lister. Hvis du ønsker kan du også dekke dem opp med laminat stykker. Pass arket tetter overflaten på alle punkter.
Finpuss; Når kontakten sement tørker opp, rense laminat benkeplaten med en rengjøringsmiddel. Trim overflødig plater og gi en siste lille finishen benkeplaten. Re-installere alle de verktøy og fikse vasken på plass.
Dette var alt om hvordan du installerer laminat kjøkken countertops. Selv om prosessen er litt langvarig og kjedelig, vil sluttresultatet blir definitivt givende. Installere et laminat countertop deg selv, vil sikkert gi deg et følelse av prestasjon.