Gray Hair Styles: Kort frisyrer for Gray Hair

Grått hår er Guds grafitti! Hvordan konkret gjorde berømt amerikansk skuespiller, komiker og forfatter forklare Bill Cosby grått hår! Vel ikke egentlig gjelder for alle fordi noen mennesker bare blir tiltrukket av den sølvfargede glans og farge håret i grått! Men noen mennesker får dem naturlig på grunn av aldring. Disse dagene er grå også sett i unge, og det er mange årsaker til gråning hår i tidlig alder.
Kvinner spesielt bekymrer meg mye når de finner den sølvfargede linjen på hodet. Å bli gammel og får grått hår ikke nødvendigvis bety du er ute av valg! Det er fortsatt rikelig med trendy frisyrer, som du kan velge fra. Din alder har svært lite å gjøre med den fasjonable frisyrer, at du kan ha. Det finnes ulike korte frisyrer for grått hår. Uten videre prologen, la meg presentere deg med noen slående korte frisyrer for grått hår.
Kort frisyrer for Gray Hair
Gray er det nye svart! Tenk Meryl Streep, Late prinsesse Diana, Helen Mirren, Judy Dench, Emmylou Harris, Paula Deen, Jamie Lee Nichelle Nichols og de siste følelsen Nichole Kidman, alle av dem en ting til felles og det er deres skinnende grått hår! De har alle studert håret og valgt en kort, men strikingly trendy frisyre å gjøre sine persona skiller seg ut blant tusener! Så regel nummer én - velg de populære frisyre som best passer på ansiktet kuttet og ikke tenke på alder.
Sweet Angels; Dette frisyre er ideelt for rett og bølgete hår. I denne hårklipp, er håret klippet kort med lange smell på panne og lag på baksiden. Smellene, blåser - tørket på den ene siden av pannen din vil gi deg en ravishingly pistrete utseende. Påfør noen glatte styling gel og pomade ved ender for pistrete utseende.
Rock n Roll Wisp; Dette frisyre er egnet for rett hår, be om å klippe håret til haken foran lengde og på baksiden en lengde til den nakken, vil se bra ut. Håret er gitt gjennom barberhøvel kuttet lag, og siden feie dunker på toppen. For en fest getup, legg til litt pomade til håret ender, vil det gi dem en slående piggete tekstur.
The Wave; Dette frisyre ser best for bølgete og krøllete hår. I denne stilen håret er klippet til haken lengde med optimal lag for å forbedre krøllene, som representerer volumet på håret. Vask med noe krøll aktivere shampo, tørk dem naturlig og bruke din favoritt voks styling produkt.
Glam krøller; Dette frisyre er ideelt for veldig krøllete og nesten uhåndterlig hår. Håret er kuttet i like lange over hele hodebunnen, og at også med minimum lengde band. Gre håret og bruke eventuelle mousse, deretter ordne dem med fingrene og la dem tørke på egen hånd. The glam krøller se svært trendy og attraktive på krøllete hår.
New Romantic; Dette frisyre ser fantastisk ut på bølgete eller krøllete tykt hår. Soft lag fra toppen av hode til øyebrynene og hake ser vakker. For å gjøre toppen håret glatt, bruk flatt jern, og store ruller å gi ryggen krøller, en mer livlig og spenstig utseende.
Tips for Gray Hair
Finn en god frisør og stole på ham. Vær åpen for hans forslag til å prøve noen helt nye frisyrer. ; Bruk en fin sjampo for å opprettholde kvaliteten på håret ditt. De er grå fortsatt er de dine og holder dem attraktive må være ditt hovedfokus. ; Hvis håret blir grått med alder eller bleket til grått, deretter en kort haircuts passer dem best. ; Du kan ikke omforme ansiktet skåret, men du kan sikkert prøve å skjule feil, så ta kontakt any informative skjønnhetspleie. , Prøv å lage smell og fjærkledde side frynser, som vil bidra til å skjule den aldrende bretter og kråketær fra ansiktet. ; Kort frisyrer for grått hår, er en rask, praktiske og den beste løsningen for deg å se glamorøs og på samme tid, vise frem dine grå hår til verden uten å være skamfull av det! Jeg er sikker på du skal prøve en av disse frisyrer gang! Riktig hårpleie med en gyngende frisyre, vil definitivt gå langt i å gi deg en trendy og trygg utseende.