Meny Ideer for en Graduation Party

Graderingen dagen din sønn eller datter er veldig begivenhetsrikt. En av dager etter avgangseksamen seremonien du ville vil gå i for en feiring. Nær familie og venner ville bli invitert til konfirmasjonen partiet. Bortsett fra å sende inn invitasjoner og dekorere huset, hvis du holder festen hjemme må du ha en godt planlagt meny. Menyen må planlegges henhold til antall gjester inviterte, tidspunktet for dagen du er kaster partiet og så videre. Husk, å gjøre avgangseksamen partiet minneverdig, deilig mat sammen med rikelig mengde vin er viktig.
Meny Ideer for en Graduation Party
Det er mange meny ideer for en oppgradering fest. Avgjør om man planlegger å forberede rettene hjemme, eller du ville være å gjøre sidene retter og bestille hovedrett utenfra.
Mens planlegger menyen ser at det ikke tar en toll på deg. Derav holde menyen enkel. Ikke tjene mer enn fem forskjellige retter. En vanlig feil fleste av oss lage er serverer altfor mange elementer.
Når du har bestemt på tiden av partiet, planen ut menyen tilsvarende. Husk at dersom du innehar en weekend brunch avgangseksamen parti, har en enkel meny av nybakt bagels, rundstykker og croissanter. Du kan tilby ulike typer oppslag. Pannekaker ville bli en umiddelbar hit med ungdommene. Serverer den med ulike typer pålegg og sirup. Frisk donuts er en favoritt blant ungdom. Ikke glem å tjene kalde drinker eller fersk juice. Fruit salat eller iset lemonade ville være et ideelt idé på en varm dag.
Hvis konfirmasjonen partiet er på arrangert på ettermiddagen, prøv smørbrød og BBQ kylling med salat som coleslaw, bakt bønne salat eller grønn salat. Serve rikelig mengde chips og frukt yoghurt. Husk å tjene frukt salat som del av hovedrett.
Hvis du ikke helsebevisste, tjener et krydret kjøttdeig med salat, myke ost, oliven og løk. I en servering bolle arrangere meksikanske tacos som en akkompagnement.
Bakt makaroni med ost er en italiensk retten elsket av de fleste av ungdommene og de voksne. Denne retten kunne stekes en dag før festen og nedkjølt. Du kan ganske enkelt mikrobølgeovn før servering eller det kan bli servert kald.
Ikke glem om dessert. Iskrem er et mest populære dessert. Du kunne tjene vaniljeis med ulike pålegg. A spoon av sjokolade sirup, frukt eller tørre nøtter ville gjøre deilig pålegg.
Ost og sitron kaker, sjokolade suffleer eller et brett av forskjellige cookies og godteri ville også gjøre en herlig dessert.
Husk å skaffe vann til folk som ikke liker brus. Det vil være best å unngå drikke med høyt alkoholinnhold. Det er en sommer tradisjon å tjene iset søte lemonade eller sitron te. Holde ekstra servietter og kjøkken papirhåndklær. Hvis mulig, serveres det mat på papptallerkener andre bruke uknuselige plater.
Det er mange meny ideer for en oppgradering fest. Planlegg menyen henhold til type folkemengden du planlegger å invitere. Hvis maten er arrangert gjennom en Caterer sørg å møte ham til diskutere om menyelementene og budsjettet.