Hvordan Vask Vinyl Fasader

En enkel måte å forbedre utseendet på utsiden av huset, er å installere en vinyl Fasader. Men på grunn av langvarig eksponering for ulike typer værforhold, blir det skittent. Over tid, mugg og mugg utvikle seg på overflaten, og dermed vinyl Fasader mister sin opprinnelige friskhet og skjønnhet. Den beste måten å gjenvinne den lyse, glossy utseende på ytterkledning er ved vasking vinyl Fasader. Det er ikke så tøff som deg tror forutsatt at du kjenner de rette utslaget. Egentlig er vinyl Fasader så veldig populært for hjem forbedringer fordi de er lette å rengjøre. Hvis du er nysgjerrig å vite hvordan du skal vaske vinyl Fasader uten mye hardt arbeid, så ville jeg gjerne fortelle dere, at dette må du følge disse enkle instruksjonene.
Klargjøring av arbeidsområdet
Et godt forberedt arbeidsområdet hjelper alltid å gjøre oppgaven problemfri. Flytt bort hagemøbler, grill og andre slike ting fra utsiden veggene i huset ditt. Dette vil bidra til å bevege seg fritt mens vaske vinyl Fasader. Dekke over lampen, uttak og ventiler ved hjelp av plast plater, og deretter fikse dem opp med malerens tape slik at de ikke blir skadet av vann. Planter og busker i hagen din trenger beskyttelse også. Av denne grunn, dekke dem med plast for å hindre skade fra såpevann. Sjekk ut på sidesporet nøye for å finne ut om det er svart mold eller mugg på ytterkledning. If mugg og jordslag har dannet på den, kan du få kvitt dem ved å behandle deretter med oksygen bleke. Forbered en løsning med en del oksygen blekemiddel og 5 deler vann og bruke den på det berørte området.
Hvordan Vask Vinyl Fasader?
Det er to populære metoder som brukes til å rengjøre vinyl Fasader. Her har vi begge i detalj og du bør velge den du føler passer for deg.
Vaske Vinyl Fasader med en pensel, dette er den enkleste måten å vaske vinyl Fasader. For denne metoden, må du ha et kratt pensel med en forlengelse håndtak festet til den slik at den kan nå ut til langt områder av ytterkledning. Del veggen i flere seksjoner av 3-5 fot bredde. Utføre rengjøring oppgaven til hver seksjon av gangen. Lag en renseløsning ved å blande en tredjedel kopp vaskemiddel og en liter vann i en bøtte. Begynn sprøyting vann fra bunnen av ytterkledning med hjelp av din hageslange og flytte det opp til toppen. Når ytterkledning er våt, dypp skurebørste inn i såpevann og skrubb på sidesporet fra bunnen til toppen ved hjelp av både vertikal så vel som horisontale bevegelser. Etter skrubbe vekk all skitt og smuss fra ytterkledning, nytt spray rent vannet å skylle av rengjøringsmiddel. På denne måten, må du vaske av alle delene av ytterkledning én etter én.
Rengjøre Vinyl Fasader med Høytrykksspyler; De viktigste grunnene til å press vaske vinyl Fasader er at det kan avslutte arbeidet ganske fort, og du trenger ikke å legge mye innsats fra din side, bortsett sprøyting vannet over hele ytterkledning. Først må du fylle opp tanken på en høytrykksvasker med noen rengjøringsprodukter som er tilgjengelige i markedet for renhold vinyl Fasader. Del på sidesporet inn i seksjoner, som hver har en bredde på ca 3 - 5 meter. Fest hageslange på trykket vaskemaskinen og sette på vaskemaskinen. Hold munnstykket i en vinkel på 45 grader og spray vann på ytterkledning. Også her må du starte vannet sprøyting fra bunnen av veggen og flytte oppover. Rundt trim områder av dørene og vinduene i ytterkledning, bør du spray vann litt forsiktig. Ellers vannet kan gå inn i overflate under Fasader og forårsake skade på underlaget. Når du er ferdig med én del av ytterkledning, gå videre til neste. På denne måten kan du runde av vasking hele veggen med støvsugeren. Skyll av parti med rent vannet før renere får tørket opp, ellers renere kan gjøre side ser usammenhengende.
Nå som du vet hvordan du vasker vinyl Fasader, kan du enkelt ta opp oppgaven på en helg og gjøre unna med det gamle utslitte utseende på utsiden av huset. Det anbefales å utføre dette huset rengjøringsarbeid unna direkte sollys fordi varmen tendens til å tørke opp i støvsugeren svært raskt, noe som resulterer i ujevn merker på vinyl Fasader.