Hva er de beste fargene å Wear

Forestille seg et liv uten farger. Farger bidra til å fremkalle visse typer følelser inni oss enten bevisst eller sub-bevisst. Color psykologi er derfor svært mye en studert fag der forholdet mellom fargene med menneskelige følelser er avslørt. Faktisk hver farge angir en bestemt mening. Slik er popularitet, at fargen terapi brukes på mange aspekter av livet vårt. Fra mote til interiør, har fargene alltid spilt en stor rolle i våre liv.
Den mest elegante av mennesker se classy ikke fordi de handler for antrekk fra kjente motedesignere. De ser elite ganske enkelt på grunn av riktig valg når det gjelder farger. Skiftende motetrendene kan kaste opp massevis av stiler din måte, men forblir kunsten i å plukke opp en antrekk med farger som best kompliment din personlighet. Så, hvordan ville man vet hva som er de beste fargene du skal ha? Hvordan gjør man samordne farger vel? Her er noen mote tips for å velge den mest hensiktsmessige fargene.
Best Farger til Wear:; åpenbart det nydelig rød kjole du har sett i butikken vinduet kanskje ikke egentlig passer din kroppsform eller hudfarge. Plukke opp noe som bare ser bra ut på skjermen er en vanlig måte tabbe. Slik unngår slike fashion faux pas.
Hvis du har en hudfarge som er på blek eller fair siden, ville du trenger å bruke fet eller solide farger som gir ut mer dybde i den generelle utseende. Light nyanser kan tendens til å få deg til å se litt blekere og kanskje ikke alltid passer deg på alle måter. I tilfelle du virkelig elsker iført pastellfarger som lys blå eller lys rosa, kan du laget den med bunnen av en mørkere skygge for en skarp kontrast. Selvfølgelig, ikke gå over med sterke farger for å unngå å ha skarpe kontraster. Du kan ha tonet ned nyanser av rødt, oransje, gult og lilla. Off-white topper med mørk brun bunn kan se ideelt for profesjonelt utseende.
De som har mørk hudfarge bør velge lyse nyanser for en kontrast. Du må ha nyanser som passer din hudtone og hårfarge. Unngå derfor skygger på den mørkere siden som mørk brun, magenta, mørk rosa og svart. Dersom det er en nødvendighet for å bruke disse fargene, husk å bruke dem i minimum proporsjonene.
Folk med middels hudfarger er heldigere når det gjelder utvalg av farger. Folk som tilhører denne gruppen kan trygt velge lyse / bleke farger så vel som mørke nyanser. Disse kan bidra til å skape en vakker kontrast til den naturlige hudfarge. En person med en middels hudtone kan å se bra ut i nyanser av beige, blått, rosa eller burgunder! Red er noe som bør unngås.
De ulike årstider kan også diktere stemninger av en person. Det er visse nyanser, som ser sitt beste for en bestemt sesong. Dempede nyanser som brune eller dyp blues tar seg best for vinteren. Sommeren betyr bare du kan ta ut alle de fargerike antrekk. Sommer klær handler om lys, pen kjoler og kort skjørt! Knee-lengde skjørt i medium toner passer best til den regntiden. Regnet er en flott tid å ha capris i nyanser av blått med en lys jumper å drive bort 'blues'!
Selvfølgelig kan det ikke være noen streng regel om hva slags farger du trenger for å inkludere i garderoben din. Det viktigste du trenger å ha for å føre bort noen form for farge eller antrekket er bråte av tillit. Lag nytt utseende med ulike silhuetter og nyanser og team det opp med et blendende smil! Du er nødt til å gjøre hoder sving!