Best Carpet Rengjøring Metoder

Det finnes ulike tepperens metoder og velge den beste Tepperensing metode for teppet ditt kan være vanskelig, hvis du er uvitende av teknikkene som brukes. Nedenfor er beskrivelsen av noen tepperens metoder.
Best Tepperensing Metode # 1 - Carpet Shampoo; Carpet sjampo metoden er den mest tradisjonelle og eldste metode for rensing tepper. I denne metoden, er en Tepperensing sjampo eller løsningen brukes på teppet for å danne skum. Ingrediensene av skum tiltrekke jordpartikler i teppet. Løsningen overlates til tørr og når den tørker løsningen blir skjørt og skiller seg fra teppet fibrene. Nå blir restene samlet hjelp av støvsuger. Shampoo rengjøringsmetode for teppe er den vanligste metoden som brukes til tepperens, da det ikke krever noen profesjonell hjelp og er en gjør-det-selv jobb. Alt du trenger er et teppe sjampo og støvsuger. En rekke teppe sjampo produkter er tilgjengelige i markedet. Kan imidlertid teppe sjampo skade teppet hvis det er tårer. Shampoo renhold er den mest økonomiske tepperens metoden.
Best Tepperensing Metode # 2 - Steam Rengjøring eller vannbåren Extraction, Steam renhold, også kalt som varmt-vann utvinningsmetoden er et av de mest populære og best tepperens metoder, da det er svært effektivt. Steam renhold egentlig ikke bruke damp, men bruker varmt vann. Temperaturen på denne varme vannet er vanligvis mellom, 150-200 grader Fahrenheit. Varmt vann med høy temperatur og trykk er sprøytes på teppet. Vann fuktet med et høyt trykk hjelper partikler og smuss på teppet for å løsne. Deretter er den skitt som er tvunget til å komme ut sugd med hjelp av støvsugeren og lagret i en tank. Vannet som brukes er blandet med vaskemiddel eller rensing løsning.
Steam renhold regnes som et av de beste dypt rensemetoder for tepperens. Dessuten dreper varmt vann bakterier, sopp og støvmidd. Dermed er teppet anti-allergiske etter damp rengjøring. Det er alltid foretrekke å oppsøke profesjonell teppe renere når du vil bruke denne metoden for rensing teppe, som de er klar over typen stoff og temperaturen av vann kreves for hver teppe stoff. Lastebilmonterte varmt vann ekstraksjon er enheten som brukes av de fleste av de profesjonelle. Steam tepperens maskiner finnes også på leie, så hvis du ikke ønsker å ansette en faglig, kan du gå til dette alternativet. Steam rengjøring vil kreve en kostbar investering.
Best Tepperensing Metode # 3 - pulver; Dette metoden bruker ikke vann og dermed er denne metoden kalles som tørt pulver rensing eller kjemisk rensing. Det tørre pulver som brukes er et absorberende materiale som består av vaskemiddel, løsemidler og svært liten mengde vann. Dette pulveret er stenket over teppet, og med hjelp av roterende maskiner, er pulveret grundig spredt på teppet og venstre i ca 15 minutter. Deretter bruker en støvsuge pulver og smuss akkumulert fjernet. Renseri betrakter denne metoden som den beste Tepperensing metode som det ikke innebærer tisse på teppet.
Best Tepperensing Metode # 4 - Foam; Foam renhold kan også vurderes, sammen med damp rengjøring. Ved hjelp av en roterende børste, er sjampo spredt på teppet og skum er dannet. Deretter er skum igjen til tørk på en time eller så. Med hjelp av støvsugeren, er smuss fjernet. Alle sjampo kan ikke fjernes med støvsuger så dette kan følges med en damp rengjøring. Foam rengjøring er en enkel metode for tepperens, og krever ingen profesjonell hjelp.
Regelmessig støvsuging kan ikke hjelpe å rengjøre tepper. I stedet, best resultat, bruk av ett av de beste tepperens metodene gitt ovenfor, er et must. Før du velger noen tepperens metoden, forstår hver av de beste teppet rengjøringsmetoder riktig og avgjøre hvilken metode passer din teppe og hvilken type rensing du trenger.