Hvordan øke hastigheten på Gressklippere

En gressklipper er en maskin som brukes til å klippe gress. De er vanligvis brukt for plener spredt over et stort område. Plenklipping blir mindre tidkrevende og mindre arbeidskrevende ved å bruke disse maskinene. Gressklippere forenkle hagearbeidet arbeidet og gir en enkel måte å klippe plenen jevnt.
Hvordan øke hastigheten på en gressklipper
Komponenter av en gressklipper, slik som motoren wiretrekk, guvernør, tennplugg og hjulene, påvirker hastigheten og den generelle ytelsen til gressklippere. Her er visse modifikasjoner som du kan gjøre for å få fart på gresset cutting maskin.
Størrelsen på motoren pulley kan ha betydelig innvirkning på hastigheten på gressklipperen. Også kjent som motoren wiretrekk, er motoren pulley fast på motorens veivaksel. Finn ut størrelsen på motoren skivene. Hvis den er liten, så erstatte den med en større. En stor motor skivene (minimum 8 inches i størrelse) er dyktig nok til å kalibrere gressklipperen.
Hvis du ikke er fornøyd med gressklipper hastighet, deretter en mindre overføring skivene kan også hjelpe i denne forbindelse. Det er fast bak motoren skivene og er festet med en bolt. Med hjelp av en skiftenøkkel, kan du lett fjerne overføring skivene. Når du kjøper en ny en, sørg for størrelsen er rundt 5 inches. For å øke motorens kraft, ekspertene sier at den nye pulley burde være mindre enn den originale med minst 2 inches.
Guvernøren som er på toppen av motoren skaper en fysiske motstand, og dermed begrense hastigheten på motoren. Fjerne guvernøren kan bidra til å øke hastigheten på klipperen til en viss grad. For å fjerne den, må du hekte det. Skifte av luftfilter kan også gi en ekstra skyvekraft til gressklipperen. Luftfilteret er plassert på venstre side av gressklipperen motoren, i den runde rommet. Du kan enten rengjøre den grundig, eller fjerne den helt og kjøpe en ny for å oppnå ønsket hastighet.
Endring av oljen gjør at motoren kan jobbe mer effektivt, noe som igjen vil øke hastigheten på gressklipperen. Legge til nye tennplugger og installerer større hjul er også gunstig for å øke hastigheten på gressklipperen. I noen tilfeller, er stasjonen beltet eller kabelen utslitt, og som kan bremse ned farten. Erstatt det å øke hastigheten på maskinen din.
Hvordan justere hastigheten på en gressklipper
Her er hvordan du endrer en gressklippere hastighet. Hvert gressklipper har en hastighet kontroll mekanisme som tillater brukeren å justere hastigheten. Du må justere hastigheten på gressklipperen din hvis motoren ikke kjøres. Opprettholde effektiviteten av motoren er avgjørende for å klippe gress jevnt. Følgende er noen instruksjoner som gjør at du kan justere hastigheten på gressklipperen.
Klipperen motoren leveres med justering skruer. En av skruene er på bunnen av flottør ventilen bollen og den andre er plassert på siden av forgasseren fat. Nå, med et skrujern, slå disse justeringsskruene med klokken til den er stramt. Start motoren og tomgang i ca 5 minutter. Drei justeringsskruen under flottørventilen bollen mot klokken, slik at det gjør en hel omdreining. Dette vil øke hastigheten på motoren. Juster det tilsvarende for å angi hastigheten til ønsket nivå uten å kveles motoren.
Så justere eller øke hastigheten på din gressklipper er ikke en vanskelig jobb, og kan enkelt gjøres ved å følge de nevnte retningslinjene. Ved å sette riktig hastighet, kan du enkelt ta vare på plenen din.