Hvordan bygge en skorstein

Det var natt til 24. desember og klokken slo tolv. Det er julaften, men Santa har ikke vist seg ennå! tenkte litt Joshua. Hva må være grunnen? han tenkte. Han satt i stuen for en lang stund før han la tilbake til rommet sitt. Han var følelsen blå og tenkte med seg selv jeg tror Santa så meg være en dårlig gutt og bestemte seg for ikke å få meg en gave dette året. Men jeg har vært en god gutt rundt hele året. Hvorfor Santa tror jeg er dårlig? Han endelig sovnet med tårer i øynene hans. Lite visste han, at fattige Santa hadde kommet for å gi ham en presang, men ble sittende fast opp på taket, som Josvas far ikke vet hvordan å bygge en skorstein.
Siden, peisen og pipen er assosiert med farlige elementet 'ild', kommer brannsikkerhet før noe annet. Vite "hvordan man bygger en murt skorstein", må man kjenne noen grunnleggende fakta.
Basic Deler av en murt skorstein, Chimney Cap: Chimney cap, også kjent som pipe pot eller regn cap, er den øverste dekselet av pipa og forhindrer regnet, fugler, dyr, osv., faller gjennom. De er tilgjengelige i forskjellige former, størrelser og teksturer. ; Chimney Crown: Den umiddelbare punktet der pipen stikker over taket kalles skorsteinen kronen. Den er bygget i ett skrånende slik måte å la regnet og snøen gli ned, snarere enn akkumuleres eller skriv skorsteinen. ; Skorsteinsrøret: Dette er den viktigste komponenten brukes til enkel passasje av røyk. Røykrørsbend forbinder alle oppvarming apparater til skorsteinen. Dette er bare mulig dersom det er et metall pipe, som en murstein man trenger hver eneste apparatet i huset for å ha en egen røykrør kjører opp til det. Innsiden av skorsteinen er foret med flue liners. Røykkanaler hindre røykrørene mot sterk varme. ; Chimney Demper: En demper er til stede over brennkammer. Den sender strømmen av varm luft inne i rommet. Et godt utstyrt demper lar ikke varm luft ut gjennom skorsteinen. ; Chimney Norske Klassikere Dør: En cleanout dør gir tilgang til ildstedet for å feie ut sot og rusk. Skorsteinen kan eller ikke kan ha en cleanout dør, som åpning av brennkammeret er vanligvis stor nok til å feie ut rusk. , Hvordan bygge en murt skorstein
Materialene som kreves for å bygge en murt skorstein er:, Murstein, Firebricks, Brick tang, Spjeld, Mørtel, Sand, røykkanaler, 4 fot nivå og 2 fot nivå, Bevel kvadrat, Finishing sparkel, Margin sparkel, Striker, pensel, Brick hammer; Sledge hammer, meisel Brick, stillas struktur. ; Fremgangsmåte for å bygge en murt skorstein, Først og fremst, finn ut regler og normer sett for å bygge en skorstein i ditt område. , Før du starter byggingen, utarbeide en grov layout i henhold til disse normer. ; Start ved å bygge brennkammeret med firebricks. Ikke bruk normal murstein å bygge brennkammeret. , Nå, bygge muren innkapsle brennkammeret med den valgte murstein. Ta vare at høyden på yttervegg skal være samme som brennkammeret muren. Fyll ut de gapet mellom brennkammeret vegg og utvendig vegg med murstein og mørtel. ; Montering spjeldet er neste prosessen. Spjeldet skal være lufttett, ellers vil la den varme luften å passere gjennom. Hvis noen hull eksisterer rundt den, fyll den med mørtel. ; Det neste steget er å konstruere røyken kammeret. En avstand på noen få inches skal holdes langs kantene på demperen samtidig bygge røykkammer, slik at skorsteinen kan stilles inn i den. ; Deretter sikre pipen forsiktig i røyken kammeret. ; Bygg resten av skorsteinen til taket, på en normal måte. Når du kommer til randen av taket, konstruere en skrånende crown rundt den for å forebygge med regn og snø kommer inn i skorsteinen. ; Konstruer skorsteinen forbi taket, bare opptil høyden spesifisert av den lokale bygg foreningen. ; Avslutt fyllingen av sidene rundt røykrøret med mørtel, slik at bare toppen av pipa er synlig. , Nå, dekker toppen av trekkanalen med pipehatt. ; Å ha en kunstnerisk peisen bidrar alltid til skjønnhet stuen. Et godt konstruert skorstein utfyller peisen ved å hjelpe å ventilere røyken, uten befogging resten av rommet. Hvis retningslinjene for hvordan å bygge en skorstein følges nøye, vil det resultere i et vakkert og trygt peisen i huset.