Hvordan gjør håret Curly

Uten utenomsnakk for mye, vil jeg komme rett til poenget. Jeg er en person med naturlig rett hår (som jeg er veldig fornøyd med, forresten) og jeg liker kvinner med Jennifer Aniston-type frisyrer. Men jeg må innrømme, er det én ting som kan garantere (ja, garanti) for å gjøre en kvinne til å se enda mer penere, feminine og vakre, er det krøllete håret. Jeg vet ikke hvorfor, og jeg vet ikke hvor. Men det er noe med krøller og krøllete hår som umiddelbart slår en akkord med meg og nesten får meg siklende. Derfor, poker straight Jennifer Aniston - kule, krympet og krøllete Shakira - HOT!
Så, for alle dere herlige damer som vurderer some nye frisyren stiler og ideer, hvorfor ikke tenke på å få noen krøller? Her er hvordan gjøre håret krøllete.
Hvordan få du krøllete hår, vi skal se på ulike mulige metoder ved hjelp som du kan gjøre håret veldig krøllete (eller moderat krøllete, hvis det er det du vil). Først vil vi se på noen få naturlige måter du kan krølle håret ditt.
Hvordan lage håret ditt ser naturligvis Curly; Hvis du liker Madonna's crimped frisyre og ønsker å få deg en lignende en også, her er hvordan du gjør den. Først og fremst, vask håret med en mild shampoo. Følg det med en hårbalsam. Må du bruke bare halvparten så mye balsam som du ellers ville vanligvis bruker. Skyll håret grundig og klapp den tørr med et mykt håndkle. Ikke bruk en hårføner. Forsiktig børste den med en bred-tannet kam å fjerne eventuelle floker. Den neste tingen du bør gjøre er del det i tre eller fire like store deler. Flette håret i hver av disse delene. La flettene være så lenge som mulig. Når du angre flettene, spray litt å holde hår spray på bølget din, krøllete hår til å forbedre utseendet, og gjør det glans.
Alternativt kan du også velge den velprøvde metoden med å bruke hair valser. Nok en gang, vask, tilstand, skyll og klappe håret tørt. Neste, separate håret inn i flere seksjoner (antall seksjoner, vil avhenge av hvor mange ruller du har). Fra endene, arbeidet håret inn i valsen og flytte oppover mot hodebunnen. Når du kommer til hodebunnen, fest rullen med hjelp av en Bobby klipp eller en berg pin. La rullene være i denne posisjonen i noen timer (helst over natten). Når du åpner ut valsene, forsiktig style håret med fingrene for å oppnå de flotte krøller som du lengtet etter.
Hvilke produkter Lag ditt krøllete hår?; Disse dager, et av de mest populære måter å krølle håret, er ved hjelp av spesielle hårpleieprodukter fra curl scrunching gels to curling strykejern. Hvis du ønsker å vite hvordan du gjør rett hår krøllete løpet av få minutter, så en krølltang hva du trenger. Curling strykejern er en rask og ett problemfri gratis måte å få krøller. I tilfelle av hår ruller, må du holde dem på plass et par timer minst, for å få skikkelig krøller. Men ved hjelp av en god kvalitet krølltang, kan det samme oppnås i løpet av noen få minutter. Men, siden en krølltang bruker varme til å krølle håret ditt, bør du være svært forsiktig mens du bruker den eller det kan skade håret. Curl scrunching gelé og mousse er en annen svært populær måte å få det krøllete se i løpet av minutter. Etter vask og condition håret, tørk den med et mykt håndkle. Mens det er fuktig fortsatt, bruke en generøs mengde volum mousse eller gel på håret ditt. Når du spre det jevnt, knuse håret å bruke hendene. Hold den på plass et par sekunder. Etter din løse det, spray den med en eierandel hår spray å holde den i form og å gi det litt ekstra sprett.
Så alle dere herlige straight-haired damer, hvis du er forvirret om hvordan du gjør håret ditt krøllete, vil jeg foreslå å gå for noen av de ovenfor nevnte alternativene. Hvis du har tid i hendene, å velge noen av de naturlige metoder. På den annen side, hvis det er en siste liten middag datoen og tretti minutter er alt du har, kan du melde deg den beste hår produkter for krøllete hår dvs. scrunching gel eller krølltangen som en ryddig rask-fix-løsning.