Latex Paint fjerning

Mens male huset ditt, er noen mengde latex maling sannsynligvis havner på tepper eller møbeltrekk eller andre slike flater. Når du merker dem først, føler du at din fint stykke teppe eller møbeltrekk har slått ubrukelig. Må ikke miste håpet, det er noen måter kan være effektive for latex maling fjerning. Det er mulig å kvitte seg med latex maling fra overflaten møbeltrekk og fra tekstiler, med hjelp av noen enkle metoder.
Fjerning av Latex Paint Søl
Hvis det er en utilsiktet søl på teppe eller møbeltrekk, det første alternativet du bør prøve er bruk av en vannløselig maling tynnere. Det er alltid en risiko for skade på fiber på grunn av kjemikalier i maling tynnere. Derfor bør du først foreta en test på noen skjult hjørne av teppet, som sted bak møbler, for å kontrollere om den kjemiske er egnet for stoffet. Først, prøve å skrape ut noen av de tørre maling med en myk børste med en myk hånd, slik at ingen av fiber er trukket ut. Deretter klemmer området ved hjelp av tang, slik at flak av tørr maling kan atskilt fra stoff og faller av. Rengjør vrakgodset falt, med en støvsuger. På denne måten kan du få et mye tynnere lag med maling som vil kreve mindre innsats for å rense dem.
Anvendelse av malingen tynnere bør starte fra de ytre kantene av utslippet. Dette vil bidra til å holde utslippet begrenset til det berørte området bare og vil ikke flytte ut av den. Påfør en begrenset mengde malingsfjerner på spill og dekke den med en ren bomull klut til å utslette den våte malingen. Etter en tid, når malingen blir myk, prøve å plukke den opp med en stump kniv. Dersom en maling står att bruke en annen runde med maling fjerne og sette en svamp over den slik at den kan utslette de resterende maling. Selv etter dette, hvis du ikke få ønsket resultat, satte glyserin og holde den urørt i ett eller to timer og deretter blot den opp med en bomullsklut.
Når malingen merket har falmet, bruke oppvaskmiddel løsning slik at den gjenværende delen av malingen residue forsvinner. Til slutt, Rengjør overflaten med en mild oppløsning av eddik og vann og tørk den opp. Du kan bruke en malingstynner å fjerne latex maling fra vinduer og keramiske fliser på gulv, også.
Fjerning av Wet flekker Latex Paint
Den enkleste måten av lateks flekkfjerning, er å fjerne latex maling når det er vått. Jo mer du tillater det å bosette seg på alle underlag, vil vanskelig oppgaven være. Legg en papir håndkle eller en ren klut over malingen og la latex malingen blir gjennomvåt. Ta vare som du ikke gni på flekken, da dette vil gjøre malingen spredt videre og ødelegge større område. Ellers vil malingen gå dypt inne stoffet og forverre problemet. Du bør unngå å gni også fordi dette svekker fiber i stoffet.
Etter denne prosessen hvis det er noen flekken fortsatt igjen på stoffet, må du ta hjelp av en rengjøringsmiddel for maling fjerning. Velger noen mildt rengjøringsmiddel som ikke inneholder noen blekemiddel eller alkalier. Lag en blanding av vaskemiddel på en kopp lunkent vann og tørk den på de fargede området av en svamp. Når flekken er borte, blot området med en svamp dyppet i rene, kalde vannet for å vaske av vaskemiddel. Deretter tørker den våte underlag med hjelp av tørkepapir slik at alt overflødig vann blir absorbert inn håndkleet.
Prosedyrene av latex maling fjerning bør være effektiv nok for deg. Hvis flekken er for alvorlige, så kan du leie profesjonelle som kan hjelpe deg for latex maling fjerning. Du bør prøve ut alle mulige alternativer tilgjengelige for deg før du tenker på kaste din møbeltrekk eller teppe.