Måter å slå opp med kjæresten din

Kjærlighet begynner med et smil, vokser med et kyss, og slutter med en teardrop. - Anonym
Love har sine nyanser av gleder og sorger. Vel, problemet oppstår når man ikke er i stand til å håndtere hverandres svakheter i et forhold. Forelsker ikke egentlig ta tid, men å opprettholde et forhold tar mye krefter. I nyere tid, har samlivsbrudd ups bli en stor utgave av bekymring. Vel, kan love få oss til å gjøre de merkeligste ting, og dessverre, kjærlighet kan også forsvinne med tiden. Så hva skjer når du vet et samlivsbrudd er innlysende? Skulle du bekjenner sannheten og skade din partner? Menn og kvinner er like følsomme om dette problemet. Har jeg ofte kommet over mannlige venner som ikke helt vet hvordan de skal håndtere slikt delikat problem. Så, kan ta en titt på måter å bryte opp med en kjæreste.
Måter å slå opp med kjæresten din:; Communicate. Dette er det beste alternativet. Hvis du føler du har virkelig har elsket jenta fra bunnen av hjertet ditt da, må du være litt følsomme for hennes følelser. Tross alt, break ups er ikke lett og det vil påvirke dere begge. Men hvis gjort meget sensibelt måte, ville det minst redusere virkningen av situasjonen.
Det er visse punkter du må få tvers når du bryte opp. Fortelle henne at det er helt over og det er definitivt ingen vei tilbake for deg. Du må fortelle henne nøyaktig hva som gikk galt og unngå å være for fordømmende om hennes natur. Tross alt, når du har gjort beslutningen, trenger du ikke gå og grave i fortiden og tilbakekalle alle kampene og uenigheter.
Hvis du er i en lang avstand forhold og ønsker ikke å avsløre din avgjørelse over telefon, kan du sannsynligvis skrive en E-mail som forklarer akkurat hvordan du føler og hvorfor forholdet ikke fungerer ute. Det er bedre du unngå alle detaljene slik det vil kun skade henne ytterligere.
En SMS er heller en grov måte å gå om slike forhold problemer. Men, i tilfelle tror du din jente kan ikke være i stand til å ta det godt og du egentlig ikke ønsker å møte henne for enhver pris, deretter en SMS ville være den eneste måten å bryte opp. Selv da, kan det anses å være svært insensitive på din del.
Unngå skylden spillet situasjonen. Det er det siste som bør gjøres i et brudd opp. Du kan sikkert velge en rolig beliggenhet, for eksempel som en ikke fullt så besøkes restaurant. Giving nyhetene personlig regnes en respektabel måte bryte opp.
Snakk om problemene som plaget deg. Hvis du føler du kan løse problemet med kjæresten din, du kan i det minste forsøk på det samme. Kanskje, du både kan løse problemet og dette kan ikke føre noen pause opp!
Hvis du har funnet ekte kjærlighet, husk du må bare gjøre det beste av forskjeller. Det er det kjærlighet handler om. Lykke!