Urban vs Rural Living

Folk bor ulike deler av verden og føre ulike typer liv. Deres livsstiler endre tvers de ulike regionene på Jorden og så gjøre sitt mentaliteter. Ressursene tilgjengelige i sine regioner, anlegget og dyret liv som er innfødt til område deres ha en direkte virkningen av sine levesett. Mennesker over verden har blitt delt i to distinkte grupper etter denne markerte linjen av forskjell mellom en urban og en landlig liv. De bebor byområder leve et urbant liv mens innbyggerne i rurale deler av verden opplever en landlig levende. Hva er forskjellen mellom et landlig og ett urban levende? Hva er fordeler og ulemper av de to forskjellige levemåter? La oss se.
Urban Living
Byområdene blir utstyrt med alle moderne fasiliteter. Dagens fasiliteter som Internett, telefon, tv og satellittkommunikasjon fasiliteter er allment tilgjengelig i byområdene. Et flertall av husholdningene av den urbane områdene er velsignet med denne teknologiske avansement.
Den nylig utvikle shopping komplekser, teatre, mat kjøpesentre og restauranter er ett vanlig i urban byer. Enorme konstruksjoner, store boligkomplekser, er skyskrapere finnes i de fleste urbane metropolitan byer. Heiser, rulletrapper, etasjes parkeringsområder og ruvende konstruksjoner legge til storhet av urbane byene.
På grunn av større tilgjengelighet av alle moderne fasiliteter samt en økning i antall skoler og karrieremuligheter, folk i urbane områder føre en økonomisk mer stabilt og et luksuriøst liv.
Den økende attraksjon av folket mot urbane deler av verden har resultert i er tett med urbane områder. Den økende befolkningen, flertallet av dem foretrekker bosette seg i urbane byene, har ført til en ubalanse i tetthet av menneskelige befolkningen. Overdreven industrialisering har invitert miljøproblemer liker forurensning.
Imidlertid har veksten i den økonomiske vekst som har ført til selvberging på felles massene førte til en selvsentrert natur samfunnet. Mens teknologiske utvikling har brakt verden nærmere, har mennesket gått langt fra hverandre. Bygninger som berører himmelen har bygget murer mellom mennesker. Økningen i velstand har blitt overskygget av nedgangen i fred.
Rural Living
Rural områdene ikke overfylt med konkrete konstruksjoner all over. Husene er ganske stor avstand mellom med rikelig plass til felt og hager. Rural områder er noen av eneste områdene heldige nok til huse greener. Folk i distriktene bor i nærheten av naturen. Bortsett fra mennesker, det er rom for kjæledyr og beitende dyr som bidrar til å opprettholde likevekt i natur.
På grunn av et relativt lavere antall mennesker bor i de rurale områdene, den landlige delene ikke er overfylte av mennesker. Disse områdene er velsignet med å ha minst mengder forurensning. På grunn av skogplanting og god plass til plantasjer, har landsbygda klart å opprettholde en miljømessig balanse. Forurensing er mindre tillegg på regnskapet meget mindre rekke næringer på landsbygda.
Stresset at resultater fra et raskt liv i urbane områder er ikke en del av det fredelig og relativt sakte tempo livet i distriktene. Levetiden kanskje ikke så lavishly ledet som at i urbane områdene, men folket der er sjenerøse og deres hjerter har rom for følelser. Rural er de hvor menneskeheten fremdeles live.
Hver mynt har to sider det. Mens landlige levende er fratatt luksus og teknologi er det rikt gjelder sitt forhold 'naturen'. Det urbane livet er oppdatert i forhold til teknologi og karriereutsikter. Imidlertid de fallende humane kvaliteter og en forstyrret miljømessige balansen skygge den lyse fremtid urban levende.