Hjemmelaget Halloween dekorasjon ideer

Halloween dekor trenger ikke alltid være dyrt og kjøpt fra butikker. Det er mange hjemmelaget Halloween decoration ideer som kan ikke bare spare deg noen penger, men også sørge for at Halloween innredningen er unikt og en av sitt slag! Her er noen innovative hjemmelaget Halloween ideene som vil forvandle hjemmet ditt til et hjemsøkt herskapshus egnet for Halloween feiringen. Spooky huh?
Hjemmelaget Halloween Dekor Idea 1 # Hjemmelaget Halloween Ribbons
Halloween bånd kan brukes å dekorere huset veggene. Halloween bånd behøver ikke være forutsigbar og kjedelige. Skjær ut interessante Halloween symboler liker gresskar, skjeletter, skudd og eventuelle andre spooky tall som kommer til ditt sinn. Du kan selv ha falske spindelvev og edderkopper hengende fra Halloween dekor båndet. I tillegg til dette, kan du også legge til noen skumle glow-in-the-dark masker til båndet. En bred utvalg av skremmende tall kan dermed gjøre det perfekte Halloween dekorasjonen idé.
Hjemmelaget Halloween Dekor Idé 2 # Halloween Pumpkins
Halloween gresskar er en flott måte å lage hjemmelaget Halloween dekorasjoner. Carving en Halloween gresskar og plassere en neon lys inni den skaper en veldig skremmende effekt og gir den perfekte hjemmelagde Halloween dekor noensinne! I tilfelle er du ute etter mer innovative ideer, kan du lese om hvordan du kan dekorere et gresskar uten carving.
Hjemmelaget Halloween Dekor Idé 3 # Scary tegn
Du kan opprette skumle ghost-like tegn og plassere dem i hjørnene å skape et uhyggelig se etter Halloween. En av de enkleste og skumleste ideer er å lime svart klistremerker på en hvit laken og lage øyne og nese av spøkelset. Nå bare limer arket på vinduet for å skape inntrykk av et spøkelse tittet gjennom vinduet! I tillegg til dette, kan du også lage skumle troll og monstre ved hjelp av puter og skremmende masker. Bare feste maskene på puter og legg dem i ark eller løse klær for å skape monstre!
Hjemmelaget Halloween Dekor Idé 4 # Spooky Lighting
En av de enkleste hjemmelaget Halloween dekorasjon ideer er å lage skumle belysning. Dette er enklere enn du tror. Bare pakk opp lys i farget papir. Foretrekke å bruke farger som rødt, grønt eller blått for å skape en skremmende effekt. Tildekking av lysene i farget papir er kostnadseffektivt, og vil ikke skade lysene. Men, hvis du er villig til å ofre en par lys eller to, ca du spray male dem med rødt å gjøre det se ut som blodflekker! Skummel ikke sant?
Hjemmelaget Halloween Dekor Idé 5 # Spooky Voodoo Doll
I tilfelle du har en gammel dukke som lå på loftet, er dette tiden for å bruke den og lage spookiest voodoo dukke for Halloween. Alt du trenger å gjøre er å drapere dukken i et svart stoff. Å dramatisere effekten kan du bare tegne sy merker og arr i ansiktet med en permanent svart markør. Legg biter av papir-og strå av tørre gresset i håret for å gi dukken en fillete utseende. Du kan også bruke en rød markør på farger hennes lepper i lyse rødt som vil gjøre dukken spookier. Du kan henge denne dukken i døra inngangen for en perfekt Halloween velkommen!