Fylte 40 år Invitasjon Ordlyd

En bursdag er en veldig spesiell dag i alles liv. Enten det er din 16 års dag eller 40 årsdag, det tid for å juble og feire. Men for en grand bursdagsfeiring, må du ha unike 40 års dag invitasjon ordlyden med en interessant tema som vil imponere alle dine gjester, og oppfordrer dem til å bli med på moroa. Your fylte 40 år invitasjonen ordlyden kan reflektere din personlighet og preferanser i livet. Du kan velge design og ordlyden i henhold til dine behov, men husk, liker ingen å lese lange og kjedelige invitasjoner, derfor er det nødvendig at invitasjonen kortet være interessant og fengende. Kan du skrive korte bursdag dikt eller morsomme utsagn som kan vise din oppriktige følelser på en spesiell måte. Men pass på at kortet formidler budskapet ditt direkte uten tvetydighet. Derfor, ikke glem å inkludere informasjon som navn på bursdagen personen, alder, sted og tid for partiet, og RSVP informasjon (telefonnummer, e-post, etc).
40 årsdag Invitasjon Ordlyd Samples, Her er noen eksempler på bursdagen invitasjon ordlyden som du kan bruke for invitasjoner. I tillegg til disse, er det umpteen mer tilgjengelig - på internett, i bøker osv. Men, hvis du har et kreativt sinn, og er gode med ord, det beste alternativet vil være å opprette eller komme opp med din egen korte sa, dikt, eller bare noen få linjer som beskriver bursdag person. Dette vil snakke volumer av tanken og arbeidet du har lagt i å lage kortene, og vil skape et godt inntrykk i hodet av dine gjester.
Funny 40 årsdag Invitasjon Ordlyd, Sandra er å snu den store 4-0! ; Hun er over bakken - Hun er GAMLE! - Å nei! ; Bli med oss ​​på (Venue), den (dato) på (Time) for en feiring som ikke kan slå. ; Ring Sara på (Phone Number) (det er meg!)
Emosjonell 40 år Invitasjon Ordlyd; Bli med oss ​​når vi feirer; En lærer som siste 40 årene har vært stor. ; Hun har lært mange barn å lese og skrive
La oss gjøre henne 40-årsdag deilig og lyst!
Hennes 40-årsdag inviterer alle sine kjærlige barn; å behage komme på (Venue), for å hedre Mrs. Susan Johnson på bursdagen hennes. ; (Dato) på (Time), svare på Jane på (E-id). , Adresse og informasjon finnes på baksiden av kortet.
Surprise fylte 40 år Invitasjon Ordlyd; ssh! Litt birdie fortalte meg, Det kommer til å bli en fest! ; Fordi, oh my lordy,; John's fylte 40!
En overraskelse partiet er planlagt for ham på (dato)! ; Være (Venue) ved (Time), og ikke komme for sent. ; Call Robert til RSVP på (telefonnummer). , Husk, det er en hemmelighet!
40 årsdag Invitasjon Sayings; skrive din egen bursdag ordspråk, som nevnt, vil sikkert legge til en mer personlig preg på invitasjonen kortet og er en flott bursdagskort idé. Men for de som synes det er vanskelig, her er noen kjente 40-årsdag ordtak og sitater som kan legges til fylte 40 år invitasjon maler for å sikre en innovativ invitasjon ordlyd.
Da jeg var yngre, jeg kunne huske alt, om det hadde skjedd eller ikke, men mine fakulteter er nedbrutt nå, og snart jeg skal være så jeg kan ikke huske noen, men de ting som aldri skjedde. Det er trist å gå til stykker som dette, men vi alle må gjøre det. - Mark Twain
Inflasjonen er når du betaler femten dollar for de ti-dollar hårklipp du brukte å få for fem dollar når du hadde håret. - Sam Ewing
For alle fremskritt innen medisin, er det fortsatt ingen kur for den felles bursdag! - Maurice Chevalier
Du er voksen når du har møtt så mange mennesker som hver ny person du møter minner deg om noen andre! - Henry Ford
Det tar en lang tid til å vokse unge! - Fred Astaire
Den gamle tror alt, de middelaldrende mistenker alt, de unge vet alt! - Jack Benny
Ovennevnte fylte 40 år feiring ideer til invitasjoner vil definitivt gjøre din 40-årsdag invitasjon ordlyden veldig spesiell og minneverdig. Men å skrive ditt eget dikt eller rim vil sikkert imponere dine gjester og elsker dem. Alt du trenger å gjøre er å la kreativiteten strømme, og notere ned hva du føler fra bunnen av hjertet ditt.