Tropical Soverom Ideer

Tror ikke du elsker sol og sand? Eller trærne og regnet? Vel hvis du kan bringe fine tropene inn i soverommet, kan du spare deg selv å måtte gå der! Sure gjør en god soverommet dekorere idé! Ingen grunn til å nevne som du kan nyte denne stemningen hele året! Til hver enkelt sin egen kreativitet, men her er noen tropiske soverom (r) ideer å komme igang.
Tropical soverom dekorere ideer, Hva er det første som kommer til hjernen din når jeg sier "tropene"? Det er enten tette regnskogen eller på strendene. Fair nok som de begge ligge i tropene. Så det finnes to grunnleggende tropiske soverom design ideer så la meg ta dem én etter én.
Beach Themed Tropical Bedroom Ideas, Vel, hvis du nyte det fine laid back atmosfære at strendene gir, hvorfor ikke dekorere soverommet ditt slik? Bare tenker på alle fargene du ser på strendene. Du kan gå vill mens male soverom, med varme, lyse farger som havet blått, lys grønn eller gul. Du kan også prøve en sjø-bølger-aktig struktur på veggene. La malingen gjøre rommet ser solrik og casual. Maleri det i krem ​​farger vil gjøre det ser også kongelige. Det du trenger er en laid-back, kult å se farger.
Veggmalerier av strendene er en veldig god tropisk roms design idé er for. For soveromsmøbler, kan du få vakre sjø-blå farget sengetøy og puter-saker. Også kan du ha en gjørme eller sand farget headboard på senger. Hold møblene litt spredt og farge den i mahogny nyanser. Du kan ha som også i en treaktig konsistens.
Tepper ville vanligvis ikke passer slik soverom og ville være katastrofalt å vedlikeholde. One eye-popping idé er å ha plast penn, står eller lys står laget i kokos design! Fancy det! Soverommet må opplyste også. En annen hemmelighet til å gjøre en god strand-lignende tropiske soverommet er å ha largish vinduer og god ventilasjon. Denne typen soverommet er ideelt hvis du bor litt vekk fra byens kjas-mas i byen, og det er ganske mye vind. Det vil sikkert komme strendene hjem!
Forest Themed Tropical Soverom Ideer; De andre blant de tropiske soverommet design er skogen tema tropiske soverom idé. Den gode ting er, kan du gjør dette selv hvis du har en leilighet i sentrum av New York! Og hvis du er gal om de eviggrønne skogene og deres woody omgivelser, skog tema tropiske soverommet ideer er bare for deg. Det fine mørkt ute miljø vil krydre opp sex liv også!
Jeg skal begynne med veggene igjen. Du kan male dem i en nyanse av virkelig mørk grønn. Prøv teksturering dem igjen. Freskene vil fungere her også. Bakgrunnsbilder er en billigere alternativ, men får dem i eksakt fargen kan være en tiss-bit vanskelig. Du kan lage sengen og møblene i mørk brun tre farger med hvitt og grønt sengetøy og putevar. Du kan sette på et av de ekstra tykke madrasser. Et teppe på dyr mønstre som zebra ville være virkelig vill!
En av de tingene de med luksusen av et stort budsjett, kan du bruke én av disse hengende fontener. Det vil selv få lyden av en tropisk skog i soverommet! Du kan også accessorize soverommet med noen innendørs anlegg. Ikke sett for mange planter på soverommet da de la ut karbondioksid om natten. Bare holde et par eksotiske ser seg som en liten kinesisk bambus eller noe. Du kan også holde en plast kopi hvis du får en som ser overbevisende nok. Du kan også holde noen ville blomster, men pass på å bytte dem jevnlig, ellers vil de begynne å stinkende og dempe perfekt atmosfære.
Prøv å installere lakkert tregulv i en litt annen nyanse av mørk brun. Belysningen her skal være mørkt til å skape en dramatisk kontrast. Bruk tre strukturert lys står. Både hvitt lys og pærer kan fungere godt med denne type rom.
Så dette var om tropiske soverom ideer. Gjøre dem kan være litt tøft som å få den rette kombinasjonen av møbler etc kan være litt hard. Men når det faller på plass, går det å se verdt all tiden og kreftene du har lagt inn!