Mother of the Bride Antrekk

Den største dagen i din datters liv er like spesiell og viktig for deg. Foruten å bidra med å organisere og ordninger for bryllupet, vil du være i front, og i hvert fotografi. Det er en gammel tradisjon som sier at moren til bruden må velge sitt antrekk først og informere mor til brudgommen, så mor til brudgommen kan se etter ett antrekk. Kanskje dette var å forhindre gjentagelse av farger og mønstre. I dag er denne tradisjonen har blitt avskaffet, som de er utallige muligheter for moren til bruden antrekk.
Moren til bruden er en av den viktigste personen i bryllupet. Hva bør være det ideelle mor til bruden antrekk? Helt fra fargen på kjolen til den stilen, tilbehør, etc. du trenger å tenke på alle aspekter av kjolen for å hindre en faux pas på din datters bryllup dag. Eleganse og klasse er de to viktigste tingene du må huske på før du velger en brudekjole. Sjekk om bryllupet vil bli planlagt i sommer eller vinter, og velg antrekket deretter. La oss ta en titt på ideer for moren til bruden antrekk.
Mother of the Bride kjoler
Farge: Du bør unngå iført en hvit antrekk som hvit er den fargen ment for brudens brudekjole. Samtidig vil et svart antrekk ikkje skiller seg ut, da det vil være en flokk av menn i sort dress. Du må helt unngå prangende farger som rødt, rosa eller oransje som de vil være en komplett kontrast til bildet ditt. Den beste farger for moren til bruden antrekk er lavendel, pistasj, mørk magenta eller vin farge, rødbrun, marineblå eller beige.
Style: Snarere enn å velge for den tradisjonelle kjolen og jakke, kan du prøve ut ting blant de forskjellige moter for mor til bruden eller gå for en mor til bruden kjole. Du kan ha en chiffon aftenkjole, eller en spaghetti stripete flyter kjole. Du kan også bære en cocktail kjole hvis din datter er greit med det. Mor til brud bukse drakter er også hyggelig og anses formelt antrekk. Dress med lang jakke er også et av de mest populære moren til bruden formelle kjoler. Men husk å velge en krage uten dress. Du kan selv ta datteren din mening om de nyeste stiler og mote.
Tilbehør: Det er ingen spesielle sko som kan navngis som mor til bruden sko, men du kan ha på stilige, men komfortable sko. Høye hæler blir akseptert hvis de samsvarer med antrekket. Prøv å gå rundt hjemme på ditt nye skoene før du har dem på bryllupsdagen. Bærer en clutch blir ikke plagsomt, og det kan hjelpe bære et par ting. Selv om du kan ha uformelle mor til bruden kjoler, bør du bruke sminke og passende smykker, for å unngå vises for tilfeldig.
Husk å kle på en verdig måte og vises ikke prangende eller don en opprørende antrekk som kan fornærme din datter. Mor til bruden antrekk må være fremragende, men elegant. Mor til bruden antrekk er ikke ment å outshine brudens antrekk. Du bør huske at det er hennes store dag!