The Art of Silence: Learning når ikke å snakke, Tekst, E-post, Tweet, blogg, etc.

Stillhet er Golden. This velkjente frasen er så kort, men likevel så full av tidløse visdom. Kunsten og disiplin for å bli tause er brutt i denne generasjonen. Ytringsfrihet til side, folk bare ikke synes å innse at noen ganger er det viktig å bare være stille. Internett og mobiltelefoner har gjort det nærmest umulig å motstå fristelsen til å avsløre hva som er på ens sinn. While selvutfoldelse trengs, det er visse tider når du er generelt bedre å holde det for deg selv.
Burde ikke du alltid Speak Your Mind?
Det korte svaret er, nei. Tillat meg utdype. Ord er ekstremt kraftig, og de kan brukes til å utdanne, skade, hjelp, skader, velsign, forbannelse, uttrykke kompetanse eller avslører dårskap. Dette er en feil å la ordene løpe løpsk når du er såret, sint eller på annen måte emosjonelle fordi følelsene kan forandre seg så raskt.
Dette er ikke å si at man aldri skal si tankene dine om ting som du er opptatt av, men å holde tungen, bor ut av sosiale medier, og sette mobiltelefonen din ned til du har et klart hode er et klokt trekk.
Hvis du har noe du føler virkelig trenger å bli sagt, vente til den beste tiden. Vente på en tid når du vet at dere vil bli hørt. Snakk hjernen med intelligens og godt laget ord som folk forstår. Dine ord er så mye mer mening når snakket til de rette menneskene, til rett tid, på beste måten du kan uttrykke dem. Dette bare betyr tenk før du snakker, tekst, eller post.
Når det gjelder ord, er kvaliteten mye bedre enn kvantitet. Jo mindre man sier, jo flere folk vil høre.
Hvorfor blir stille en stund slik en god idé?
Silence Tillater Introspection: Umiddelbar reaksjon på visse ting kanskje ikke den beste. Tar tid til å tenke gjennom ting kan hjelpe deg å realisere dine mulige feil i en gitt situasjon. Du kan også innse at i de store sammenhengen av ting, er det ikke noe å bli opprørt over. Kanskje de andre involverte er rett og du feil. Kanskje du tok noe på feil måte.
Det vil gi deg en sjanse til å lytte: I stedet anta ting og ta din egen tolkning av situasjonen som evangeliets sannhet, høre den andre siden av historien. Har noen andre tilbyr sine perspektiv om intensjonene og begrunnelsen bak en situasjon. Lytting er også viktig når folk prøver å hjelpe deg eller gi konstruktiv kritikk. I stedet for å bli defensiv, bør du vurdere hva de sier. De kan være galt, men de kan også være rett. Lytt først, deretter bestemme.
Du kan beskytte Rykte: Dette er spesielt sant når det er relatert til virksomheten. Blurting ut senselessly på Facebook eller MySpace, eller Twittering uten å tenke først kan virkelig få deg til å se ut som en tosk som ikke har selvkontroll. Ett ordtak sier, Selv en dåre regnes klokt hvis han tier, og kresne hvis han holder tungen. Hvis folk sier ting med deg, surring ut på dem, kan ikke være det beste valget. Noen ganger hvis du ikke sier noe, vil ditt sanne rykte overgår hva andre folk sier.
Stillhet kan Beskytt dine relasjoner: Hvis du ikke forsiktig, kan du virkelig gjøre deg selv ser ut til å være et sårende rykk, og du kan skade relasjoner med én dum oppdatering på siden din. Komme på telefonen minuttet noe skjer er en oppskrift for katastrofe sladder, også. Du bør være forsiktig med dine tekster også. Bruke skjønn om hva du sier om andre mennesker, spesielt når du er opprørt. Hvis du sier noe du egentlig ikke mener, og det sprer seg som ild i tørt gress, kan vennskap eller forholdet være over før du vet ordet av det.
Silence viser god oppførsel: Hvis du er i en kinosal, ved kyrkja, i klassen, eller deltar på et show eller konferanse er det bare høflig å ikke ta tekster og samtaler med mindre det er veldig viktig. Talking gjennom disse tingene er veldig uhøflig, også. Det også uhøflig å snakke i en fornøyelsespark attraksjon mens ledsagere er å gi instruksjoner. I alle disse situasjonene, er du distraherende andre mennesker, glipp av hva som blir tilbudt, og fullstendig respektløst programleder og de rundt deg. Hvis taushet er alltid verdsatt, det er på disse tider.
Neste gang du bestemmer deg for å uttrykke deg, tenk på hvordan det vil påvirke ditt liv, dine kjære, dine relasjoner, din karriere og din generelle omdømme. Uttrykke deg selv når det er verdt det og holde fred når det er mer effektivt.