Garden bryllupsfeiring Ideer

Garden bryllup er et flott alternativ for mange grunner: naturen er storslagen og krever lite pynte, mest hagen arenaer kan huse store samlinger, og de er rimeligere å leie enn en innendørs ballsal. Din posisjon finnes alt fra din egen hage, et offentlig bypark, eller på en privat eiendom eller hagen. Mens ditt eget tunet er et godt alternativ for den hjemmekoselige føler den gir, er et privat stykke land stor for at personvernet og landskapet, men hvis pris er en faktor, kan du lage en offentlig park arbeide også. Den eneste ulempen her er muligheten for fremmede valser inn og snacking på småretter. Mens hver arena har sine fordeler og ulemper, slo den på er vanligvis den som passer inn i budsjettet, og leverer varene til plassbehov. Når lokalet er bestemt, kan du bruke disse hagen bryllupsfeiring ideer for å skape en virkelig minneverdig anledning.
Ideer for en Garden bryllupsfeiring
Dekning: En av de viktigste bekymringer på et utendørs bryllup resepsjonen er muligheten for hele arrangementet være en utvasking. Løsningen ligger i telt, ikke bare for beskyttelse den gir, men for stemningen den skaper. Her er noen hage bryllupsfeiring tips: legg telt på en enda bakken, helst på et høyt nivå, installerer subflooring (kryssfiner / vinyl) dersom terrenget er ujevn, og vann accumulates etter en dusj, og sikre at det ikke nytte linjer overhead. Kommer til størrelsen på teltet, vil den må være basert på antall gjester, og om det må være plass til middag sitteplasser og dans. Med telt kan nevnes tradisjonell pole telt, eller kraftigere, men dyrt ramme telt.
Belysning: Lys er en annen svært viktig faktor og kan legge til romantikken i den anledningen. En moderne alternativet er å bruke av forskjellige fargepaletter, som veksler i løpet av natten. Enkelte farger anbefales avhengig stemningen du ønsker å opprette. Rødt og appelsiner gjengi spenningen og gi energi dine gjester, mens blått og lilla skaper en rolig, avslappet atmosfære, der samtaler flyt med letthet. Hvis fokuset er vakre bilder hvor din innredning, og gjestene se sitt beste, gyllen og ravfarger vil hjelpe deg å oppnå dette. For varme og komfort, bruk nyanser av rosa.
Innredningen: Garden bryllupsfeiring dekorasjoner er best hvis de er minimal, for naturen gir deg henrivende klar dekor. Men blomster er det perfekte kompliment til noen naturlige omgivelser, og kan brukes som bord sentre eller suspendert, sammen med krøllete vier baller over bordplater. Store arrangementer kan plasseres på høye sokler eller engelsk hage-style urner, mellom tabeller. Roseblader kan være strødd i fontener, ned gress sideskip, eller plassert i lommer av tyll. Stearinlys plassert over hele lokalet kan skape en magisk atmosfære, så vær kreativ i måten du bruker dem.
Andre hage bryllupsfeiring ideer inkluderer å sette opp et romantisk bilde tabell med bilder av par i familien (søsken, foreldre, besteforeldre osv.). Du kan også henge festlig papir lanterner fra grener eller baldakinen taket, og knytte bånd på forskjellige steder, hvor de kan flagrer i vinden. Vakkert bord dekker er en viktig del av bryllupet dekorasjoner. Bruk elegant, gulv-lengde under-duker, over hvor du kan plassere ren eller blonder stoffet av temaet farger. Tilsvarende dekker din stol kan være en enkel hvit, med et stykke av ren eller satin stoff bundet i en bue rundt stolen tilbake.