Halloween parter: Ideer for Teenagers

En Halloween fest er et av de mest spennende partier for ungdom. Den skumle kostymer, den spooky dekorasjoner og deilig mat er de tre grunnleggende elementer gjør et fantastisk Halloween fest! I tilfelle du planlegger en Halloween fest for tenåringen din, er her noen interessante ideer for tenåringer å legge litt krydder og innovasjon i deres Halloween partier.
Halloween Party Ideer for Teenagers
Tenåringer gjør ikke like ting som er kjørt av møllen-og klisjéaktig. Derfor en enkel ting å gjøre er å kombinere den tradisjonelle Halloween aktiviteter i en unik og innovativ måte som vil appellere til tenåringer. Her er noen av de tingene å huske mens planlegger en Halloween fest for tenåringer:
Prøv og innlemme Halloween temaet i alle delen forberedelsene. Få Halloween tema plater, glass, gafler og skjeer. Deck opp feststed med Halloween fest dekorasjoner med hensiktsmessige materialer. Innlemme spooky belysning og andre skumle dekorasjon ideer til å dekorere ditt Halloween festlokale. Få noen skumle Halloween musikk for å legge den perfekte touch til Halloween Theme! Og sist men ikke mist, ikke gå over toppen, mens velge et parti tema for Halloween. Her er tre Halloween fest ideer, som du kan bruke til din tenåring's Halloween fest.
Halloween Party Idé 1 # Spooky Halloween Konkurranser Party
Et parti med masse spennende konkurranser kan være veldig gøy. Du kan organisere ett gresskar utskjæring konkurranse, et kostyme konkurranse, og selv ansiktsmaling konkurranser for tenåringene. Tenåringer vil elske ideen, og for å gjøre ting bedre du kan ordne noen Halloween tema gaver og belønninger for gjestene. Som for maten, kan du ha Halloween Theme cookies og godbiter i tillegg til chips, dips og pizza.
Halloween Party Idea 2 # Sort-ut Blockbuster Night
Hvilken bedre måte å feire Halloween enn å skape en mørklagt-out sted og se på en serie skumleste filmer? The Exorcist, The skinnende, Poltergeist, og noen annen film eget valg - bare bestille en par pizzaer og holde popcorn og drinker klar. Dette er et av de kuleste Halloween fest ideer noensinne! Sørg at det er ikke lyset i festlokale - fullstendig svart ut er perfekt for dette Halloween fest!
Halloween Party Idé 3 # drakt Party med en Twist
Vel en kostyme part er kanskje den mest klisjéaktig idé til en Halloween fest. Men du kan legge til en ny vri på dette ved å spørre gjestene å skape sin Halloween kostymer på festen sted. Gi morsomme tilbehør og klær og se ungdommene enjoy Lage morsomme kostymer til seg selv! Som for maten, bestille mat etter eget valg og legge til en Halloween vri på det ved å gi skumle navn til mat for eksempel blod og guts pizza, grønt monster salat eller djevelens mørk sjokolade mousse!
I tilfelle er du ute etter mer informasjon, ta en titt på vårt rikholdige utvalg av artikler om Halloween.