Typer av Tulipaner

Tulip er verdens tredje mest populære blomsten etter steg og krysantemum. Det er en cup-formet, lyse farger, elegant blomst, med en glatt, grønn stilk. Tulipaner har vært dyrket i ca 500 årene. De har sitt opphav fra Sentral-og Vest-Asia. Tulipaner ble først brakt til Europa på midten av 16. århundre. Tulipaner nådde Holland i 1570.
Takket være forskning foretatt av botanikere over hele verden, finnes det en rekke typer av tulipaner. Kasakhstan har rundt trettifire forskjellige arter av tulipaner. Les interessante fakta om tulipaner.
Mange av artene av tulipaner er tilpasningsdyktige til ulike typer klima. Hvis du ønsker en vakker flekk med tulipaner i hagen din, husk at du trenger å ta vare på tulip planter. Du kan også vokse tulipaner innendørs. Det finnes ulike typer tulipaner, som Royal Horticultural Association of Holland har samlet inn en rekke offisielle divisjoner.
Typer Tulipaner
Her er noen viktige typer av tulipaner.
Single Tidlig Tulipaner: Den blomstrende tid av denne typen tulip er tidlig våren. Single tidlige tulipaner har sterke stilker og er tilgjengelige i ulike farger som strekker seg fra juvelen toner i pastellfarger. Denne typen tulip brukes i rock hager og også gjøre grenser for hager.
Dobbel Tidlig Tulipaner: Denne type tulipaner ser mer ut som peoner. Double tidlige tulipaner har mer kronblader. Disse tulipaner er tilgjengelige i nyanser av hvitt, rosa, gult, oransje og rød og er best egnet for container hagearbeid.
Triumph Tulipaner: Triumph tulipaner den viktigste typen av tulipaner. Blomstringen Klokken er midten av våren. De er tilgjengelige i nyanser av purpur, aprikos, hvit, rosa, gult, oransje og rødt. De er best for dyrking innendørs.
Darwin Hybrid Tulipaner: Den blomstrende periode av denne tulip er midten til slutten av våren. Blomsten er pyramide formet og de er tilgjengelige i nyanser av svart, hvitt, rosa, gult, oransje og rødt.
Single Sen Tulips: Stammen av denne rekke tulipaner er veldig lang, og blomsten er ovalt. De gjør fantastiske grensen og seng blomstrende planter. De er tilgjengelige i nyanser av hvitt, svart, rosa, gult og rosa.
Fringed Tulips: fringed Tulipaner er langvarige, og er tilgjengelig i nyanser av hvitt, rosa, aprikos, gul, oransje, rødt og lilla. Blomstringen er en enkel kopp med krystall-formet frynser.
Lilly-blomstret Tulips: Den blossom av denne tulip ligner en lilje. De er tilgjengelige i nyanser av hvitt, aprikos, gul, oransje, rødt og lilla. Denne typen tulip er utsatt for sterk vind.
Viridiflora Tulips: Denne typen tulip har svært lang periode med blomstring evne. Den alternative navn på denne tulip er grønn tulipan. Tulipanen blomster av typen Viridiflora har en anelse grønt på kronblader.
Parrot Tulips: Den kronblader papegøyen tulipaner er enten vridd, krøllet eller bølget. Disse blomstene er store og lyse. De er tilgjengelige i nyanser av hvitt, aprikos, rosa, gult og oransje.
De andre typer tulipaner omfatter Double Sen Tulip, Rembrandt, Fosteriana, Greigii, Kaufmanniana og Multiflowering Tulip. Hver eneste blomst har en mening, så gjør tulipaner. Les hva mener tulipaner.